Udrea: Categoric, Funeriu nu trebuie sa demisioneze, ci ar trebui laudat


 1. #1
  P.R. Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor
  Data de inscriere
  05-06-2007
  Sex
  F
  Mesaje
  3,093
  Mesaje bazar
  10
  Putere Reputatie
  50
  Reputatie
  933
  Puncte CF
  41.0

  Udrea: Categoric, Funeriu nu trebuie sa demisioneze, ci ar trebui laudat

  Ministrul Dezvoltării, Elena Udrea, a declarat, astăzi, la RFI, că, în mod categoric, Daniel Funeriu nu trebuie să demisioneze din funcţia de ministru al Educaţiei, ci acesta ar trebui lăudat, informează Mediafax.

  Întrebată dacă s-ar impune înlocuirea ministrului Educaţiei, Daniel Funeriu, Elena Udrea a răspuns la RFI: "Nu, categoric nu! Cred că totuşi domnul Funeriu ar trebui lăudat şi este (lăudat - n.r.) în interiorul partidului, pentru faptul că a reuşit să treacă Legea educaţiei. Cât priveşte nemulţumirile unor colegi din Parlament faţă de colaborarea cu domnul ministru, asta am citit şi eu din presă, probabil că sunt punctuale şi sunt rezolvabile prin discuţii".

  Premierul Emil Boc a declarat, marţi seara, că "astăzi" nu are în vedere efectuarea unei remanieri guvernamentale prin schimbarea miniştrilor Educaţiei şi Sănătăţii , din cauza problemelor legate de salariile profesorilor şi închiderea spitalelor, dar că "mâine" nu se ştie ce poate apărea.

  "Când există nemulţumiri, stăm, le analizăm şi luăm decizii. Astăzi nu am în vedere o remaniere guvernamentală, dacă poate apărea mâine - nu ştiu. Dacă este comisă o gafă foarte mare, discutăm şi luăm decizii", a spus Boc, la Realitatea TV.

  "Gândul " relata că parlamentarii PDL i-au cerut premierului Emil Boc, luni, la întâlnirea de la Parlament, să ia în calcul înlocuirea lui Daniel Funeriu de la şefia Ministerului Educaţiei, nemulţumiţi de proasta gestionare a situaţiei care a dus la încă o asumare şi slaba comunicare a ministrului.

  În schimb, ministrul Educaţiei, Daniel Funeriu, a declarat ieri, întrebat în legătură cu solicitarea unor democrat-liberali de a-şi da demisia, că "demisia de obicei se cere atunci când nu rezolvi probleme", considerând, deci, că el rezolvă problemele educaţiei.

  Sursa: www.lupamea.ro

 2. #2
  Banned laur_scp's Avatar laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
  Data de inscriere
  06-02-2009
  Locaţie
  Unde nu te astepti!
  Sex
  M
  Mesaje
  6,035
  Mesaje bazar
  31
  Putere Reputatie
  0
  Reputatie
  4415
  Puncte CF
  51.0
  Usergroups:
  Haide-ti sa-l laudam!...doar a calculat viteza mainii prezidentiale la OTV!
  Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

 3. #3
  Banned Papa Dan's Avatar Papa Dan este placut de toti Papa Dan este placut de toti Papa Dan este placut de toti
  Data de inscriere
  25-03-2008
  Locaţie
  CRAIOVA
  Sex
  M
  Mesaje
  2,440
  Mesaje bazar
  1484
  Putere Reputatie
  0
  Reputatie
  233
  Puncte CF
  32.5
  Ipocrizia acestor personaje sfideaza bunul simt

 4. #4
  Banned s_ki_pp_er's Avatar s_ki_pp_er are ceva special... s_ki_pp_er are ceva special...
  Data de inscriere
  14-12-2006
  Sex
  M
  Mesaje
  240
  Mesaje bazar
  194
  Putere Reputatie
  0
  Reputatie
  100
  Puncte CF
  0.0
  De acolo de sus totul se vede in roz ....
  Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: