În aceeaşi perioadă a avut loc şi Rommedica - expoziţie internaţională de medicină şi farmacie, ajunsă la cea de-a XXI-a ediţie.
*
Peste 60 de companii producătoare şi importatoare de echipament medical din 7 ţări au prezentat vizitatorilor ultimele tehnologii din domeniu. Au fost prezenţi în prima zi a târgului directori ai spitalelor din Bucureşti şi din ţară, care au vorbit despre managementul medical performant în contextul socio-economic actual.
*
În premieră, la Rommedica, a participat cu stand Casa Naţională de Asigurări de Sănătate (CNAS), care a oferit consultanţă pacienţilor şi furnizorilor de servicii medicale. Explore Medicine TV, cel mai complex portal de educaţie medicală video din domeniu, a susţinut şi promovat efortul de inovare şi modernizare a sistemul sanitar, propunând o platformă didactică online, unică prin noutatea, calitatea, dar mai ales utilitatea suportului video. Societatea Naţională de Cruce Roşie (SNCR) a susţinut o conferinţă cu tema “A şti sau a nu fi – învaţă să acorzi primul ajutor”, precum şi simulări de prim ajutor pe toată durata expoziţiei Rommedica. Iubitorii de carte au participat la lansările celor mai noi titluri din domeniului medicinei şi farmaciei prezentate la stanul Editurii Universitare “Carol Davila” .
*
Antique Market – Târg de obiecte de artă şi antichităţi, aflat la prima ediţie, *a găzduit pentru expunere, evaluare şi vânzare piese de mobilier şi decoraţiuni interioare, artă plastică, obiecte personale şi de colecţie, argintărie şi porţelanuri, bijuterii vechi, jucării, vehicule de epocă şi multe altele.