Oficialii grupării CSM Slatina au intrat în febra meciului cu FC Piatra Olt. Pentru prima dată, conducerea clubului a pus la dispoziţia suporterilor un autobuz. Se pare că elevii lui Marius Popa au nevoie de susţinere morală, meciul susţinut în compania formaţiei pregătite de Dan Oprescu aducând în premieră în acest retur organizarea deplasării susţinătorilor liderului.


„Punem la dispoziţie un autobuz de la Loctrans de 35 de locuri. Deplasarea este gratuită. Cine doreşte să meargă se poate înscrie la sediul CSM de la stadionul 1 Mai. Plecarea va fi la ora 15.30”, a declarat directorul Clubului Sportiv Municipal, Cristian Cismaru.

Marius Popa şi jucătorii, în silenzio stampa

Contactat telefonic, căpitanul echipei CSM Slatina, Cristian Ciobanu, nu a declarat nimic despre partida cu FC Piatra Olt, jucătorul precizând că nu li se permite să apară în presă înaintea confruntării. De asemenea, antrenorul grupării slătinene, Marius Popa, nu a putut fi contactat în această săptămână. Cu toate astea, Cismaru spune că echipa nu se află în silenzio stampa.

*

„Nu este nimeni în silenzio stampa, iar antrenorul va susţine joi o conferinţă de presă”, a precizat oficialul.

„Va fi un meci dificil”

Directorul Clubului Sportiv Municipal, Cristian Cismaru, este convins că CSM Slatina va avea meci greu pe terenul celor de la FC Piatra Olt.

*

„Presiunea există la fiecare meci, iar partida va fi tratată la fel ca celelalte. Deplasare dificilă vom avea şi la Motru, ne aşteaptă meciuri grele cu Pandurii, cu Mătăsari. Băieţii trebuie să se mobilizeze şi să nu facem paşi greşiţi, orice pas greşit ne trage înapoi. FC Piatra Olt este una dintre cele mai bune echipe ale seriei, va fi un meci dificil, noi mergem la victorie, dar dacă va fi şi un egal nu va fi nicio problemă”, a declarat Cristian Cismaru.Sursa: gazetanoua.ro