Tatăl mijlocaşului echipei Steaua Bucureşti, Vali Răduţ, spune despre Mihai că mai are de jucat ani buni la echipe de top, o revenire a jucătorului în oraşul de pe malul Oltului fiind posibilă la final de carieră. Fostul fotbalist al formaţiei FC Olt şi-ar dori însă ca jucătorii descoperiţi de Pîrvulescu să îmbrace tricoul unei echipe slătinene.

*

„Mihai este în perioada de refacere fizică şi morală după perioada Lăcătuş. În meciul cu Georgia a suferit o întindere de ligamente, însă zilele acestea va intra într-un program de pregătire normal. Mihai mai are de jucat vreo 15 ani la nivel înalt, dar m-aş bucura să-i văd jucând pentru Slatina pe Niculescu, Dănciulescu sau Augustin Chiriţă”, a precizat Vali Răduţ.

„Ar fi păcat ca Slatina să nu aibă echipă în Liga I”

Vali Răduţ consideră prielnic anul pentru fotbalul slătinean. Acesta consideră că Slatina are şanse mari ca în sezonul următor să evolueze pe prima scenă a fotbalului românesc.

*

„Eu sper din tot sufletul ca Alro să promoveze în Liga I. Ar fi păcat ca oraşul să nu aibă o echipă în Divizia A. Slatina a dat mulţi fotbalişti de valoare şi ar fi păcat să nu fie reprezentat la un nivel înalt. Cele două echipe au şanse reale de a promova. CSM Slatina, în momentul de faţă, are 90% şanse, iar Alro 70%. În cazul unui rezultat favorabil la Ploieşti, luând în calcul şi egalul, şansele vor fi de 90%, având în vedere că Dacia Mioveni şi Voinţa vor veni la Slatina”, a mai spus Răduţ.Sursa: gazetanoua.ro