Eveniment - Cum il cheama pe Dinel: Staicu sau Nutu?


 1. #1
  P.R. CraiovaForum's Avatar CraiovaForum are reputatia dezactivata
  Data de inscriere
  16-06-2004
  Varsta
  16
  Sex
  M
  Mesaje
  62,497
  Mesaje bazar
  18
  Putere Reputatie
  346
  Reputatie
  262
  Puncte CF
  0.0

  Post Eveniment - Cum il cheama pe Dinel: Staicu sau Nutu?

  Unele surse sustin ca Dinel Staicu a parasit deja tara, dar politia icirc;l cauta doar icirc;n Romacirc;nia. Mai nou, s-a aflat ca Dinel si-a luat numele sotiei, din motive numai de el stiute, pentru ca DNA nu i-a interzis sa paraseasca tara.Omul de afaceri craiovean Dinel Staicu, condamnat definitiv la sapte ani de icirc;nchisoare cu executare ici... [...]

 2. #2
  Maniac TYSON's Avatar TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. TYSON este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
  Data de inscriere
  05-10-2005
  Locaţie
  in eter
  Sex
  M
  Mesaje
  4,603
  Mesaje bazar
  616
  Putere Reputatie
  55
  Reputatie
  12174
  Puncte CF
  19.0
  Tocmai s a primit un comunicat de la MAI in care se spune ca s a creat o confuzie in sensul ca Dinel Staicu nu mai trebuie sa faca nicio zi de puscarie ,deoarece si a ispasit pedeapsa ,el fiind de fapt unu si acelasi cu Nutu Camataru lucru dovedit din poze cand a plecat din fata puscariei calare pe un cal .Se pare ca acel cal a fost inaripat si manca jaratic ,deoarece in urma lui ramanea o dara de fum ,la fel a ramas si din urma calaretului pe unde a trecut ,numai ca acolo a ramas praf si pulbere.
  Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: