Profitând de faptul că în viitoarea etapă de campionat nu vor evolua, caracalenii au*susţinut ieri după-amiază un meci amical pe stadionul din Ştefăneşti. Elevii lui Urâtu au întâlnit una dintre pretendentele la accederea în Liga I, CS Mioveni, în faţa căreia au avut o evoluţie reuşită, câştigând*disputa.
*

Gazdele au intrat în avantaj la*cabine printr-un gol înscris de Claudiu Ionescu pe finalul primei reprize (44), însă reprezentanta Oltului a restabilit egalitatea la zece minute de la reluare, graţie reuşitei lui Bălmău. La scurt timp, Bocănete a adus în avantaj formaţia vizitatoare cu o reluare din apropiere (57), pentru ca argeşenii să puncte pentru 2-2 prin Nilă (73). Cu şapte minute înaintea ultimului fluier. Lazăr a marcat cu o exeucuţie din marginea suprafeţei de pedeapsă şi a adus victoria caracalenilor.

*

“A fost un test util, am întâlnit una dintre pretendentele la promovarea în Divizia A, o echipă care joacă fotbal. Asta ne propunem şi noi la Caracal, să jucăm fotbal. Am folosit echipe diferite în cele două reprize. După meci am discutat cu secundul lor, Telu Stancu, şi era încântat de joc, ne-am atins obiectivul şi noi, şi ei. Se vede clar că echipa e pe o traiectorie ascendentă, suntem pe un drum bun. Băieţii s-au mişcat foarte bine şi am ieşit cu fruntea sus. Asta e mentalitatea fotbalistului din România, când întâlneşte un adversar puternic, e motivat, altfel o lasă mai moale. Noi vrem să facem la Caracal o echipă care să joace cu aceeaşi determinare indiferent de adversarul întâlnit. Felicit jucătorii pentru atitudinea pe care au arătat-o în acest meci”, a declarat directorul sportiv al celor de la FC Caracal, Gigi Ilie.

*

Echipa pregătită de Laurenţiu Urâtu va disputa mâine, de la ora 13.00, un nou joc de verificare, urmând să întâlnească pe stadionul “Parc” formaţia de Liga a IV-a Recolta Stoicăneşti.

*Sursa: gazetanoua.ro