„Hagiluţu” crede că o victorie în acest meci ar propulsa gruparea de pe malul Oltului spre Liga I şi speră ca elevii lui Papură să obţină punctele puse în joc.

*

„Dacă Alro câştigă la Petrolul, va promova. Merg să-i văd, iar apoi rămân acolo, pentru că seara are şi Steaua meci. Eu îmi doresc din tot sufletul ca Slatina să câştige şi, de ce nu, poate dă Dumnezeu să avem echipă în Divizia A. Dacă se întâmplă să piardă, şanse sunt în continuare, dar mai slabe. Părerea mea e că Alro poate să vină neînvinsă de la Petrolul”, a spus Luţu.

„Dacă a rămas Lucescu antrenor, trebuie să fim lângă el”

Jucătorul care pe finalul precedentei ediţii de campionat îmbrăca tricoul aluminiştilor a vorbit şi despre Steaua Bucureşti, echipa actualului său patron, despre formaţia sa de suflet, Universitatea Craiova, dar şi despre şansele de calificare ale naţionalei României la Campionatul European.

*

„Nea Gigi se gândeşte la titlu, iar eu zic că e posibil, sunt opt-nouă puncte faţă de primele două locuri. Dacă batem Astra, apoi pe Oţelul şi la Sportul, suntem acolo. Craiova sper să scape de la retrogradare, chiar dacă situaţia s-a cam îngreunat. Să vedem ce fac cu Pandurii (meci disputat ieri - n.r.). La naţională, depinde ce decizie se ia cu Bosnia. Dacă s-a hotărât să rămână Răzvan Lucescu antrenor, trebuie să fim lângă el, că e al nostru. O să mai vin să joc şi la Slătioara, dar săptămâna asta nu pot, pentru că e o duminică plină de fotbal”, a mai declarat Ionuţ Luţu.Sursa: gazetanoua.ro