Conjuctura a făcut să cunosc aceşti copii minunaţi, entuziaşti, care şi-au dorit din suflet să demonstreze că nişte „începători” pot face treaba unor profesionişti. Îşi doreau cu ardoare... o şansă. Şi mi-am spus... de ce nu? Rezultatul? Patru schimbări de look într-o singură zi, patru persoane obişnuite transformate în adevărate vedete.
În acest tur de forţă şi-au adus contribuţia talentatul hair stylist Dan Gheorghe (pe care îl veţi vedea curând şi în revista Intercoiffure), dar şi originalitatea şi creativitatea artistului fotograf Cristian Bărbuia.

*Fotomodelele rubricii

Florentina Stancu a împlinit de curând 19 ani şi este elevă în clasa a XII-a a Colegiului Naţional Vocaţional „Nicolae Titulescu” din Slatina. Are* înălţimea 1,68 m, 48 kg şi măsurile 88 - 62 - 90. Îşi doreşte să dea la UNATC şi are ca pasiuni dansul modern, pe care l-a practicat încă de la vârsta de 5 ani, arta fotografică, arta machiajului şi cosmetica. A avut mai multe apariţii în presa scrisă şi televiziune, prin prisma locurilor 1 obţinute la concursurile de dans.

*
Ştefana Maria Veria are 18 ani şi este elevă în clasa a XII-a D la Colegiul Naţional „Ion Minulescu” din Slatina. Este o „săgetătoare” cu înălţimea de 1,75m, are 55 de kg şi măsurile aproape ideale (90-63-92). Printre pasiunile ei se numără călătoriile şi teatrul (a urmat timp de doi ani cursuri de teatru). Îşi doreşte să devină studentă la Universitatea de Jurnalism din Bucureşti. Pe perioada facultăţii se gândeşte să participe la castinguri pentru reclame foto sau video.


Laurenţiu-Cornel Ţăndărică are 18 ani, înălţimea de 1,77m, 65 kg şi este coleg cu Ştefana în clasa a XII-a D la Colegiul Naţional „Ion Minulescu” din Slatina. Un „geamăn” ambiţios şi deştept, cu numeroase participări şi premii la concursuri, olimpiade de chimie, biologie şi fizică, ce îşi doreşte să devină chirurg plastician / medicină estetică. Este membru al Societăţii Astronomice Române de Meteori SARM de 2 ani. Ultima performanţă cu care se laudă, în afară de aceea de a experimenta modelling-ul, este locul 1 la sesiunea de comunicări ştiinţifice la chimie.

*
Laura Andreea Guţă, mezina grupului, are aproape 17 ani, fiind născută pe 29 aprilie 1994. Înălţimea la momentul actual este de 1,72m şi greutatea de 54 kg. Dimensiunile ei sunt 85-62-91, se laudă cu un păr brunet natural, nevopsit. De mică a cochetat cu modellingul şi printre pasiunile ei se numără dansul, fotografia şi muzica. Se descrie ca „o fire optimistă, ambiţioasă, sociabilă, responsabilă, hotărâtă, care ştie ce vrea de la viaţă”. A participat la Balul Bobocilor la CNIM, unde a obţinut locul II.

Tematica shooting-ului

Şedinţa foto, precum şi pregătirile modelelor s-au desfăşurat la Aquarium Spa Center. Cei patru vor apărea ca modele în campania de promovare a serviciilor spa-ului, atât pe internet, cât şi în diverse publicaţii. De asemenea, o parte a schimbărilor de look a fost „imortalizată” pentru a fi publicată în reviste de specialitate, ca material ilustrat pentru lecţii de machiaj „step by step”.

În numărul de vinerea viitoare al rubricii „Life&Style”, vom exemplifica prin fotografii importanţa designului sprâncenelor şi a machiajului profesional în transformarea completă a unei fizionomii. Veţi vedea fotografiile modelelor înainte şi după schimbarea de look. Vom lansa în premieră un concurs interesant - o* preselecţie pentru echipa de hostess Aquarium Spa Center.


Machiaj: Mirela Paduraru - www.aquariumspa.ro
Hair styling: Dan Gheorghe - 0744.58.68.50
Fotografii: Cristian BărbuiaSursa: gazetanoua.ro