Proiectul „Tu Alegi – din Respect pentru Cetăţean” va fi lansat imediat după Paşte, pe principiul unei construcţii la care sunt chemaţi să contribuie toţi cetăţenii, dar în special cei cu expertiză în diverse domenii de activitate.
În acest sens, vor fi organizate dezbateri publice pe teme diverse.

*

„Am considerat că este necesar să iniţiem un astfel de proiect pentru că, împreună cu organizaţia PSD Slatina, am constatat că există o serie de personalităţi locale, adevăraţi profesionişti în domeniile în care activează şi care nu se implică în viaţa publică a oraşului din cauza politicului. Vor să stea departe de politică, şi aici cred că avem şi noi, cei care facem politică, o vină. Pornind de la acest aspect şi de la faptul că împreună cu Organizaţia PSD Slatina ne dorim ca în 2012 să avem o ofertă electorală viabilă, construită pe dorinţele şi nevoile cetăţenilor, toate ideile şi proiectele bune care vor reieşi din aceste dezbateri vor fi cuprinse în oferta noastră electorală”, a spus Marius Oprescu ieri, într-o conferinţă de presă.


Preşedintele PSD a precizat că slătinenii vor putea să-şi exprime ideile şi opiniile pe un site, ce va deveni funcţional în curând.

*

„Vrem să interacţionăm şi să implicăm cât mai mulţi cetăţeni, vrem ca deciziile noastre politice, pe care le vom lua în viitor, să aibă suportul câtor mai mulţi slătineni, vrem să construim un proiect pentru modernizarea reală a acestui oraş, pornind de la priorităţi. Vrem altceva, un oraş pentru toţi locuitorii săi, nu numai pentru cei care îmbracă haina portocalie”, a spus preşedintele PSD Slatina, intrat în competiţia pentru desemnarea candidatului la funcţia de primar al Slatinei.
Sursa: gazetanoua.ro