Stroe: Boc a pus gand rau puterii judecatoresti. Incearca sa anuleze hotararile instantelor


 1. #1
  P.R. Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor
  Data de inscriere
  05-06-2007
  Sex
  F
  Mesaje
  3,093
  Mesaje bazar
  10
  Putere Reputatie
  43
  Reputatie
  933
  Puncte CF
  41.0

  Stroe: Boc a pus gand rau puterii judecatoresti. Incearca sa anuleze hotararile instantelor

  Deputatul PNL de Dolj, Ionuţ Stroe, a atacat astăzi, într-o conferinţă de presă, atitudinea premierul Emil Boc care a anunţat că, momentan, are de gând să ignore hotărârile judecătoreşti prin care profesorii au obţinut drepturile salariale, amândând plata acestora până în 2012. În plus, Stroe susţine că Boc a pus în general gând rău puterii judecătoreşi, care devine „o piesă de decor.”

  „Ca şi cum nu ar fi fost de ajuns că premierul acestei ţări şi guvernul desconsideră instituţia parlamentului prin impunerea angajării răspunderii guvernamentale ca principală metodă de legiferare în România, constatăm că de această dată Guvernul a pus gând rău puterii judecătoreşti şi uşor uşor aceasta devine o piesă de decor. Guvernul Boc încearcă să anuleze hot jud. Cel mai concludent e modul în care acţionează cu legea privind creşterii salariilor cadrelor didactice”, a declarat Stroe.

  Lege cu metoda copy paste

  Deputatul liberal a criticat intenţia Guvernului de a-şi asuma din nou răspunderea pe o lege, care, pe deasupra, ar fi „agramată” şi realizată „cu metoda copy paste”. „Îşi asumă încă odată răspunderea pe un pachet legislativ, nici nu mai ţin minte a câta oară, pentru un proiect de lege agramat, realizat cu metoda copy paste care desfiinţează o hotărâre, o decizie a ÎCCJ. Conţinutul acesteia referindu-se foarte clar la modul în care guvernul îşi doreşte să limiteze şi să plafoneze drepturile salariale ale profesorilor în România, premierul Boc încearcă să-şi motiveze acţiunea repetând că nu sunt bani, că România nu poate să cheltuie mai mult decât produce. Dar trebuie să ne aducem aminte că situaţia descrisă de domnul Boc este o urmare a guvernării ultimilor ani de zile”, a conchis Stroe.

  Sursa: www.lupamea.ro

 2. #2
  Banned Papa Dan's Avatar Papa Dan este placut de toti Papa Dan este placut de toti Papa Dan este placut de toti
  Data de inscriere
  25-03-2008
  Locaţie
  CRAIOVA
  Sex
  M
  Mesaje
  2,442
  Mesaje bazar
  1484
  Putere Reputatie
  0
  Reputatie
  233
  Puncte CF
  32.5
  Ce pretentii pot exista pt....un FFist?
  Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: