EVW inaugureaza un nou centru de camioane DAF in Craiova


 1. #1
  FREAKTUNING's Avatar FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
  Data de inscriere
  02-10-2005
  Locaţie
  Craiova
  Varsta
  42
  Sex
  M
  Mesaje
  22,760
  Mesaje bazar
  795
  Putere Reputatie
  145
  Reputatie
  13696
  Puncte CF
  1339.7

  EVW inaugureaza un nou centru de camioane DAF in Craiova

  EVW Holding, importatorul marcii de autocamioane DAF pe piata locala, a inaugurat astazi un nou centru in Craiova, care va deservi zona Olteniei. In zona de acoperire dealership-ului intra judetele Dolj, Gorj si Olt.

  Potrivit reprezentantilor companiei, locatia din Craiova este inchiriata, facand parte din strategia EVW Holding ca o noua zona sa fie acoperita mai intai intr-o locatie inchiriata, dupa un interval de timp urmand sa fie construit si un centru propriu.

  „Acoperirea companiei pentru sudul tarii am dezvoltat-o prin Bucuresti, care a fost un incubator pentru centrele din Constanta si acum din Craiova. La Constanta suntem deja in a doua faza de dezvoltare, functionam intr-o locatie inchirita si avem deja terenurile pentru constructia centrului propriu. La Craiova suntem la inceput”, a declarat pentru revista Transporter Adrian Gorcea, director de vanzari si marketing EVW Holding.

  Locatia din Craiova include un service cu trei linii de lucru, unde pot fi servisate sase autocamioane simultan, si o linie pentru anvelope. Din 2012 urmeaza sa fie deschisa si o statie ITP.

  Investitia totala in noul centru DAF din Craiova se ridica la aproape 350.000 de euro, ceea ce include investitia in amenajare, birouri, echipamente pentru service, atelierul mobil, testere multimarca, pregatirea personalului si stocul de piese.

 2. #2
  Banned Afternight's Avatar Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta
  Data de inscriere
  08-10-2010
  Locaţie
  Craiova
  Sex
  M
  Mesaje
  1,089
  Mesaje bazar
  120
  Putere Reputatie
  0
  Reputatie
  1695
  Puncte CF
  19.0
  Usergroups:
  Foarte bine
  Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

 3. #3
  Banned s_ki_pp_er's Avatar s_ki_pp_er are ceva special... s_ki_pp_er are ceva special...
  Data de inscriere
  14-12-2006
  Sex
  M
  Mesaje
  240
  Mesaje bazar
  194
  Putere Reputatie
  0
  Reputatie
  100
  Puncte CF
  0.0
  ... la cat mai multe
  Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: