Puţinele ocazii ale întâlnirii au înclinat în balanţa formaţiei slătinene, şi asta pentru că în prima repriză FC Piatra Olt nu şi-a creat nicio fază clară de a marca. Principalul grupării alb-vişiniii, Dan Oprescu, s-a arătat dezamăgit de prestaţia elevilor săi.


„ Cred că a fost cel mai slab meci din campionat. Slatina nu m-a surprins cu nimic, m-a surprins echipa mea. Mă întreb cum de nu a câştigat, le ce joc slab am făcut. Marea majoritate a jucătorilor a fost depăşită de miza paridei, dar nu înţeleg de ce? Presiunea era pe Slatina. Toată lumea este vinovată, inclusiv eu pentru că nu am reuşit să scot echipa din blocajul psihic în care a intrat. Doar trei jucători au fost de departe peste ceilalţi, ţin să-i felicit. Este Vorba despre Bugiu, Preda şi Lengyel, restul m-au dezamăgit crunt. Până la sfârşitul campionatului toată lumea va fi evaluată, iar după ultima etapă vom trage linie”, a declarat Dan Oprescu.


Întrebat dacă jucătorii săi şi-au apărat sau nu şansele corect,antrenorul Dan Oprescu a spus: „ Nu discut despre aşa ceva".
*Sursa: gazetanoua.ro