Andrei Marga - invitatul lunii aprilie la Intalnirile SpectActor ale TNC


 1. #1
  FREAKTUNING's Avatar FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
  Data de inscriere
  02-10-2005
  Locaţie
  Craiova
  Varsta
  42
  Sex
  M
  Mesaje
  22,760
  Mesaje bazar
  795
  Putere Reputatie
  145
  Reputatie
  13696
  Puncte CF
  1339.7

  Andrei Marga - invitatul lunii aprilie la Intalnirile SpectActor ale TNC

  Andrei Marga va conferenţía pe tema “Încotro se îndreaptă România?” duminică, 17 aprilie, ora 11, la Sala “Ion D. Sîrbu”. Moderator al întâlnirii, Nicolae Coande.
  Andrei Marga este autor a numeroase cărţi având ca subiect istoria filosofiei moderne şi contemporane, filosofia politică şi filosofia religiei. Activitatea sa academică este recunoscută pe plan internaţional.

  A publicat numeroase studii şi cărţi despre filosofia lui Herbert Marcuse, Jürgen Habermas, Joseph Ratzinger, dar şi despre relativism, religia în era globalizării, iudaism, educaţie şi reformă - în mai multe limbi europene. Este decorat cu Marea Cruce a Ordinului Naţional al Meritului, Portugalia, Les Palmes Académiques, Ministerul Educaţiei Naţionale, Franţa, Das Grosse Verdienstkreuz, Germania, Medalia Pontificia. Anno XXVI. Joannes Paulus II, Vatican, Ordinul de Merit al Republicii Italiene, în grad de Cavaler, Italia, Medalia de Aur a Universităţii din Tübingen, Germania.

  Este Doctor Honoris Causa al mai multor universităţi româneşti şi europene, laureat al Premiului Herder (2005).
  În calitate de ministru al Educaţiei Naţionale (5 decembrie 1996 - 28 decembrie 2000), a lansat programul unei reforme a învăţământului, efectuând reforma programului de predare, schimbări în managementul academic şi financiar al educaţiei, descentralizarea şi reorganizarea cercetării. A promovat forme avansate de cooperare internaţională, vizând tranziţia completă a României spre sistemul european de educaţie. În calitate de rector al Universităţii “Babeş - Bolyai” din Cluj, a pretins că a transformat această instituţie într-o universitate cu caracter multilingvistic şi multicultural, ceea ce a dus la o recunoaştere a instituţiei de reţeaua universitară internaţională. La sfârşitul anului trecut, Andrei Marga i-a decernat titlul de Doctor Honoris Causa al Universităţii “Babeş - Bolyai” cancelarului Republicii Federale Germania, Angela Merkel.

  Cu această ocazie, cancelarul german a declarat că “Universitatea din Cluj este un exemplu excelent pentru ceea ce urmărim să creăm în Europa: o convieţuire a popoarelor, a culturilor şi a limbilor, indiferent de origini şi confesiuni... Conducerii universităţii şi în special dumneavoastră, mult stimate domnule profesor Marga, vi se cuvin mulţumiri vii pentru susţinerea necontenită pe care o acordaţi liniei germane de studii şi, de asemenea, pentru deosebitul sprijin pe care îl acordaţi, de mulţi ani încoace, Centrului Cultural German, găzduindu-l în spaţiile universităţii”. (C. N.)


  Sursa: editie.ro
  Andrei Marga - invitatul lunii aprilie la Intalnirile SpectActor ale TNC Fisiere atasate download.jpg  

 2. #2
  Banned Afternight's Avatar Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta
  Data de inscriere
  08-10-2010
  Locaţie
  Craiova
  Sex
  M
  Mesaje
  1,089
  Mesaje bazar
  120
  Putere Reputatie
  0
  Reputatie
  1695
  Puncte CF
  19.0
  Usergroups:
  E bine ca inca mai sunt oameni din acestia..
  Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

 3. #3
  Banned Papa Dan's Avatar Papa Dan este placut de toti Papa Dan este placut de toti Papa Dan este placut de toti
  Data de inscriere
  25-03-2008
  Locaţie
  CRAIOVA
  Sex
  M
  Mesaje
  2,442
  Mesaje bazar
  1484
  Putere Reputatie
  0
  Reputatie
  233
  Puncte CF
  32.5
  Va fi o zi Desebita pentru Craioveni!
  Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: