Plim caini in craiova!

0-day Member MeTiNiStUl reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    07-01-2010
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    25
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    9
    Puncte CF
    0.0

Thumbs up Plim caini in craiova!

Sunt din craiova si am 14 ani! Doresc sa plimb caini 2-3 ore pe zi, oriunde in craiova!Metionez ca sunt un mare iubitor de caini si doresc sa ajut persoanele care nu au timp sa plimbe cainele, iar mie imi face placere sa merg cu cainii dvs!

Arata datele de contact

Last edited by MeTiNiStUl; 11-08-2011 at 21:41.

0-day Member Garcia's Avatar Garcia este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Garcia este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Garcia este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Garcia este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Garcia este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Garcia este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Garcia este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Garcia este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Garcia este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Garcia este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Garcia este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
    Data de inscriere
    27-09-2006
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    319
    Putere Reputatie
    54
    Reputatie
    3915
    Puncte CF
    38.0
    moca?
    The M3 engine does not develop its power...it is simply present in an overwhelming quantity at any time.
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Newcomer dog77 reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    19-01-2011
    Varsta
    48
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    8
    Putere Reputatie
    30
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Cine crezi ca si-ar da cainele unui copil sa il plimbe?
    Chiar daca esti mai fortos,daca nu stii sa ti un caine cum trebuie in lesa(nu pe al tau),al oricui se pot intampla accidente.Plus ca varsta pe care o ai nici nu permite stapanilor sa faca o copie de pe cartea de identitate pentru a avea garantie ca ii mai aduci cainele inapoi sau ca nu il lovesti sau orice altceva.Asa zic multi ca iubesc animalale,dar nu sunt multi care le iubesc cu adevarat.Chiar crezi ca nu sunt adulti someri mult mai competenti,dresori si persoane care se ocupa cu asa ceva in Craiova?

Tu trebuie sa iti vezi de scoala si nu de plimbat caini.Dupa varsta estia a7a.Vezi prin ce liceu vei ajunge in a9a si dupa plimba caini!

Data de inscriere
    07-01-2010
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    25
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    9
    Puncte CF
    0.0
    nu garcia nu moka
    oricum nu cer mult, cat despre dog77.....as fi eu in stare sa bat un caine sau sa`l las din lesa doamne.....scrie si mai sus k imi plac animalele ptr k sunt la fel ca noi niste fiinte doar ca nu la fel de pacatoase....

Data de inscriere
    19-01-2011
    Varsta
    48
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    8
    Putere Reputatie
    30
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Parera mea este ca nu e suficient sa stii sa ti un caine in lesa si sa iti placa animalele.Tine de chestia de moment.Dacva e ceva ce nubprevezi ca se va intampla s-a zis cu cainele si atputomat si cu tine.Lumea e ciudata,poate sa te ia la misto,sa te plateasca,chiar sa te bata sau sa iti intinda o cursa,adica un flagrant cand iei banii,pentru ca ce faci tu,oricum e la mica intelegere.Se poate ajunge departe pana la pedeapsa cu inchisoara pentru parintii tai,tu la scoala de corectie,pentru cannu ai 16ani si nici acordul parintiilor ca sa muncesti.In plus,i. Ziua de azi iti trebuie neaparat studii indiferent de cei vei face,chiar daca vei plimba cainii altora.Este o afacere conexa dresajului canin,care va face parte din dresajul cainelui.Mers la pas,comenzi fubdamentale etc.
    Oricum,fie vorba intre noi acuma,sa stii ca am avut un client care te-a testat de curiozitate ca vazuse postul acesta si a vazut ca am comentat si mi-a zis ca nu erai in stare de multe.Deja credeai ca esti avansat pentru primul caine.Apropo,in general cand sunt astfel de chestii,se cere numarul de telefon si pe urma il verifici pe google sa vezi al cui e,ma rog e mai complicat,ideea e ca decat sa incurci lumea mai bine ramai la Metin 2,un joc mai aeecvat varstei tale.
    P.S.:Clientul mi-a aratat ulterior conversatia pe messenger.

Data de inscriere
    19-01-2011
    Varsta
    48
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    8
    Putere Reputatie
    30
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Scuze pentru greseli,scriu. De pe telefon

Data de inscriere
    07-01-2010
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    25
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    9
    Puncte CF
    0.0
    ma baietzi da voi nu aveti ce face? stati si testati copii de la pc)) si sa sti ca nici nu am venit acolo) doar am zis ca am fost si nu l`am vazut in+ de unde sti tu de metin 2??? fair play n00b

Junior smokie's Avatar smokie reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    11-06-2009
    Locaţie
    Craiova
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    215
    Putere Reputatie
    33
    Reputatie
    11
    Puncte CF
    50.0
    Acum serios, nu inteleg care e treaba, dar omul face ce vrea, e viata lui, timpul lui liber ...

0-day Member PaulaOricand reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    05-09-2016
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    8
    Putere Reputatie
    18
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    sicer ...urasc oamenii ca tine .Tine minte ca si tu ai avut varsta lui si ca tu nu sti cum gandeste el la varsta lui .Nu stiu daca sunt singura care a observat ,dar marii cantareti de pian erau foarte mici , gimnastii renumiti se atreneaza din copilarie si multe altele .Cat despre viata lui asta e treaba lui .
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: