Programul "Banuti, pentru clienti fideli"


 1. #1
  FREAKTUNING's Avatar FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
  Data de inscriere
  02-10-2005
  Locaţie
  Craiova
  Varsta
  42
  Sex
  M
  Mesaje
  22,760
  Mesaje bazar
  795
  Putere Reputatie
  145
  Reputatie
  13696
  Puncte CF
  1339.7

  Programul "Banuti, pentru clienti fideli"

  La programul "Bănuţi, pentru clienţi fideli" poate participa orice persoană fizică ce are domiciliul stabil în România şi a împlinit vârsta de 18 ani. Nu pot participa persoanele juridice şi nici persoanele fizice autorizate, fundaţiile, asociaşiile sau alte forme de organizare colectivă.

  Participantul este obligat să completeze integral formularul de înscriere, cu date reale. Participantul este, de asemenea, obligat să completeze toate câmpurile marcate ca obligatorii în formularul de înscriere.

  Formularul nesemnat sau conţinând date incomplete nu este valid, ceea ce atrage după sine imposibilitatea participării la program şi a folosirii punctelor acumulate, eventual, pe card.

  Cardul "Bănuţi, pentru clienţi fideli" se activează pe loc, gratuit, imediat după completarea, semnarea şi înregistrarea formularului de înscriere, prin prezentarea actului de identitate în original (C.I./B.I.). Cardul "Bănuţi, pentru clienţi fideli" poate fi alimentat cu puncte din orice magazin Profi din România. La achiziţionarea de produse în valoare de 30 RON se primesc 5 puncte ce vor fi înregistrate electronic pe cardul utilizatorului.

  Titularul unui "Bănuţi, pentru clienţi fideli" acumulează puncte suplimentare pentru cumpărarea produselor semnalizate corespunzător în cataloagele şi în magazinele Profi. Aceste puncte suplimentare nu sunt condiţionate de suma minimă de cumpărături. In funcţie de şi în limita numărului de puncte acumulate, titularul poate alege un cadou dintre Cadourilor de Colecţie din magazinul Profi ce a emis cardul de aparţinând respectivului titular.

  La sfârşitul anului, clienţii vor primi un voucher de cumpăraturi reprezentând contravaloarea punctelor nefolosite. De asemenea, la un X puncte acumulate, se pot alege lozurile Profi pe care dacă le răzuieşti poţi câştiga unul dintre cele 100 Ipad-uri sau 30.000 dolari. Punctele folosite pentru alegerea unuia sau mai multor lozuri se vor anula automat de pe cardul titularului.

  Regulamentul Oficial este disponibil pentru consultare în mod gratuit în toate magazinele Profi sau pe site-ul www.profi.ro.

 2. #2
  Banned Papa Dan's Avatar Papa Dan este placut de toti Papa Dan este placut de toti Papa Dan este placut de toti
  Data de inscriere
  25-03-2008
  Locaţie
  CRAIOVA
  Sex
  M
  Mesaje
  2,442
  Mesaje bazar
  1484
  Putere Reputatie
  0
  Reputatie
  233
  Puncte CF
  32.5
  In Craiova?
  Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

 3. #3
  Banned ppesco va deveni faimos in curand
  Data de inscriere
  10-04-2011
  Sex
  F
  Mesaje
  52
  Mesaje bazar
  15
  Putere Reputatie
  0
  Reputatie
  89
  Puncte CF
  30.0
  in Craiova nu am vazut

 4. #4
  Coder vasilesq's Avatar vasilesq este pe calea cea buna
  Data de inscriere
  23-03-2007
  Locaţie
  Lăpuş
  Varsta
  64
  Sex
  M
  Mesaje
  462
  Mesaje bazar
  202
  Putere Reputatie
  31
  Reputatie
  42
  Puncte CF
  14.0
  Usergroups:
  Nici eu. Şi dacă ar fi, tot nu-i văd rostul unui astfel de mini market.
  Edited by MOD - pentru anunturi de mica publicitate exista sectinuea Mica Publicitate, pe orice alta sectiune / subsectiune / semnatura / blog a forumului aceste anunturi nu sunt permise, deasemenea reclama de orice fel nu este permisa!

 5. #5
  Banned Afternight's Avatar Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta
  Data de inscriere
  08-10-2010
  Locaţie
  Craiova
  Sex
  M
  Mesaje
  1,089
  Mesaje bazar
  120
  Putere Reputatie
  0
  Reputatie
  1695
  Puncte CF
  19.0
  Usergroups:
  Nu am vazut

 6. #6
  Banned laur_scp's Avatar laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
  Data de inscriere
  06-02-2009
  Locaţie
  Unde nu te astepti!
  Sex
  M
  Mesaje
  6,040
  Mesaje bazar
  31
  Putere Reputatie
  0
  Reputatie
  4415
  Puncte CF
  51.0
  Usergroups:
  Mie mi-a dat cineva o "invitatie sa particip la lansarea acestui program...atunci nu am inteles prea bine ce inseamna
  Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: