Interesul mare pentru partida FC Piatra Olt-CSM Slatina a atras în tribunele stadionului formaţiei gazdă oameni de fotbal, politicieni, dar şi loturile grupărilor Alro, FC Caracal şi Sportul Vişina. Spectacolul din teren însă a lipsit.
Debutul întâlnirii a adus un joc de tatonare, formaţia vizitatoare fiind totuşi mai prezentă în jumătatea de teren a adversarilor. Până la finalul primei reprize au existat doar câteva acţiuni notabile. În urma unui corner de pe partea dreaptă, Stănescu reia cu capul spre poartă la colţul scurt, însă portarul grupării alb-vişinii are o intervenţie salvatoare (min.15). O altă fază mai periculoasă l-a avut protagonist pe Aria, al cărui şut de la 20 de metri lateral stânga trece pe lângă poartă (min. 35). Formaţia FC Piatra Olt a reuşit o acţiune frumoasă pe finalul reprizei. După o centrare primită pe flancul drept, Cozea pătrunde în careu şi şutează în faţa porţii, însă niciun coechipier nu reuşeşte să împingă balonul în plasă.

FC Piatra Olt a intrat în joc în repriza secundă

După o primă repriză în care formaţia pregătită de Dan Oprescu nu şi-a creat nicio oportunitate de a marca, partea a doua a întâlnirii i-a adus pe alb-vişinii mai aproape de poarta liderului. FC Piatra Olt a fost la un pas de a puncta pe tabelă în minutul 57. În urma unui corner de pe partea stângă, fundaşul central Adi Lengyel întoarce cu capul până la Cozea, care din poziţie ideală, din câţiva metri, şutează puţin peste transversală. Huţanu iroseşte şi el o bună oportunitate de a marca. Rămas singur în marginea careului, acesta şutează puţin peste poartă (min. 62). CSM Slatina a avut două şuturi spre poartă mai periculoase prin Aria (min. 53, 65), însă Bugiu s-a aflat la post, scorul rămânând astfel neschimbat.


FC Piatra Olt:
Bugiu, Bogdanovici, Preda, Lengyel, Giurcă, Huţanu, O. Niculescu, Vâlcică, Cozea, Dragalina, Alin Mihai. A mai evoluat Sandu.
CSM Slatina: Stănciulescu, Dinu, Stănescu, Ciobanu, Stoica, Corneanu, Koko, David, Mirescu, Şerban, Istinie. Au mai evoluat Aria şi Rotaru.Sursa: gazetanoua.ro