Elevii lui Liviu Culcescu se desprind la trei puncte de următoarele două clasate prin victoria din deplasare de la Pârşcoveni. Avantajul acestora este adus de eşecul neaşteptat al Petrolului Potcoava de la Corabia, echipă situată înaintea acestei etape pe antepenultima poziţie din clasament.

Enăchioaia: „Nu am avut alternative”

Reprezentantul Petrolului Potcoava pune rezultatul negativ pe baza unei lipse de alternative în ceea ce priveşte schimbările: „Am ratat foarte mult, iar acest fapt ne-a costat. Noi am avut doar 11 jucători, pentru că un jucător a fost suspendat în urma meciului de la Vişina, doi au fost accidentaţi, iar unul nu s-a mai trezit de dimineaţă”.

Vişina, victorie muncită cu Rusăneşti

Meciul din etapa anterioară dintre Vişina şi Potcoava, în care patru jucători au primit cartonaş roşu, a incomodat şi echipa Gloria Vişina, care s-a văzut condusă în prima repriză. Spre deosebire de petrolişti, jucătorii din Vişina au reuşit să întoarcă scorul de la 0-1 la 3-1.

*

„Am fost conduşi în prima repriză cu 1-0 din cauza vântului, dar şi a faptului că trei dintre titularii mei nu au putut juca din cauza celor trei jucători suspendaţi în meciul cu Potcoava. Pe lângă cei trei, un altul a fost indisponibil, iar ca treaba să fie şi mai complicată, un jucător a suferit o fractură în minutul 68 al meciului. Rusăneştiul a clădit o echipă omogenă, mai bună decât cea cu care am jucat în tur. Golurile lui Ciobanu, Ilin şi Rezeanu ne-au ajutat totuşi să obţinem cele trei puncte puse în joc”, declară Florin Sârbu, preşedintele Gloriei Vişina.

FC Olt Scorniceşti, victorie împotriva vântului

Jucătorii de la FC Olt Scorniceşti au câştigat cu scorul de 4-0 în faţa Olimpiei Rotunda, după ce la pauză scorul era alb. Elevii lui Gheorghe Călinescu au reuşit o repriză secundă mai bună, în ciuda faptului că au jucat cu vântul în faţă.


„După o primă repriză echilibrată care s-a terminat cu scorul de 0-0, am reuşit să ne mobilizăm şi să ducem meciul la discreţia noastră. Primul gol a venit în minutul 55, după o lovitură de la 11 metri executată de Voicu. Am reuşit să ne distanţăm prin dubla lui Stoian (’70, ’80) şi o altă reuşită a lui Gogoţ”,
spune antrenorul celor de la FC Olt, Gheorghe Călinescu.


Scorul etapei a fost stabilit de Unirea Turia, care a învins Recolta Urzica cu 7-1.Sursa: gazetanoua.ro