Elevii din Bobiceşti au demarat „Curăţenia de Primăvară”


 1. #1
  P.R. CraiovaForum's Avatar CraiovaForum are reputatia dezactivata
  Data de inscriere
  16-06-2004
  Varsta
  16
  Sex
  M
  Mesaje
  62,497
  Mesaje bazar
  18
  Putere Reputatie
  346
  Reputatie
  262
  Puncte CF
  0.0

  Elevii din Bobiceşti au demarat „Curăţenia de Primăvară”

  Mobilizare serioasă la Bobiceşti, unde zeci de elevi au dat startul programului „Curăţenia de Primăvară”. Aceştia au participat activ la curăţirea zonei Dolie, gest pe care-l fac în mod periodic. „În cadrul programului «Curăţenia de primăvară», Şcoala cu Clasele I-VIII Bobiceşti, în parteneriat cu Primăria comunei, igienizează zona de la marginea localităţii. Elevii au ajuns la concluzia că trebuie să facă ceva pentru a menţine un mediu curat şi, împreună cu cadrele didactice şi cu reprezentanţii primăriei, încearcă să dea un exemplu celor «mari» prin menţinerea curată a zonei Dolie, un loc foarte frumos cu foarte multă verdeaţă şi flori de pădure. De asemenea, au mai fost curăţite şi zonele bisericii, cimitirului şi şcolii.
  Încercăm să conştientizăm cetăţenii pentru a menţine curăţenia nu numai în zona Dolie, ci pe toată suprafaţa comunei. Elevii sunt convinşi că exemplul lor va fi urmat de cetăţenii mai vârstnici, care vor începe cât de curând să îşi facă şi ei curăţenie în faţa gospodăriilor proprii şi că se vor gândi de două ori atunci când vor mai arunca gunoiul la întâmplare”, spune prof. Nistorescu Doina, unul dintre organizatori.
  Şi primarul s-a arătat încântat de activitate şi este mulţumit de implicarea cadrelor didactice.

  *

  „Personal, sunt mulţumit de colaborarea cu şcoala şi le mulţumesc elevilor şi cadrelor didactice implicate în astfel de programe pentru aportul lor la conştientizarea locuitorilor comunei în menţinerea curăţeniei şi protejarea mediului înconjurător”, spune primarul Ilie Chitez.

  *

  Pentru realizarea proiectului din Bobiceşti au participat activ primarul, alături de prof. Nistorescu Doina şi institutorii Ciucă Simona şi Călina Loredana.  Sursa: gazetanoua.ro

 2. #2
  Banned Afternight's Avatar Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta
  Data de inscriere
  08-10-2010
  Locaţie
  Craiova
  Sex
  M
  Mesaje
  1,089
  Mesaje bazar
  120
  Putere Reputatie
  0
  Reputatie
  1695
  Puncte CF
  19.0
  Usergroups:
  Foarte bine.. Cu cat mai multi cu atat mai bine.. Mai invata si ei sa munceasca.
  Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: