Constantin Spak şi-a băgat de trei ori cuţitul în inimă


 1. #1
  P.R. CraiovaForum's Avatar CraiovaForum are reputatia dezactivata
  Data de inscriere
  16-06-2004
  Varsta
  16
  Sex
  M
  Mesaje
  62,497
  Mesaje bazar
  18
  Putere Reputatie
  346
  Reputatie
  262
  Puncte CF
  0.0

  Constantin Spak şi-a băgat de trei ori cuţitul în inimă

  Cadavrul a fost descoperit de soţia omului de afaceri, care a sunat imediat la salvare şi i-a anunţat pe poliţiştii din zonă. Rudele şi prietenii lui Constantin Spak au venit într-un suflet la faţa locului să vadă ce s-a întâmplat. Se pare că bărbatul avea datorii la bănci de peste două milioane de euro, şi prietenii acestuia au confirmat faptul că firmele sale aveau debite destul de mari.
  Potrivit comisarului şef Elena Tincă din cadrul IPJ Olt, sâmbătă după-amiază, în jurul orei 16.30, o femeie a anunţat pe apelul unic de urgenţă 112 că în incinta unei ferme din comuna Valea Mare se află cadavrul unui bărbat. La faţa locului, poliţiştii au stabilit că persoana decedată este chiar proprietarul fermei, Constantin Spak.

  *

  „Din primele cercetări, echipa operativă a Poliţiei Slatina a constatat că victima şi-a aplicat trei lovituri de cuţit în inimă. Nu sunt suspiciuni cu privire la decesul persoanei”, a declarat reprezentanta poliţiei oltene.

  *

  Potrivit raportului medico legal, au fost trei plăgi înţepate, care au penetrat hemitoracele stâng anterior şi una i-a străpuns inima.
  Ieri, după efectuarea necropsiei, trupul neînsufleţit al lui Constantin Spak a fost ridicat de la morga Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina. Omul de afaceri va fi înmormântat marţi, la Potcoava.

  *

  Ficatul transplantat nu mai funcţiona

  În urmă cu o jumătate de an, Constantin Spak suferise o complicată intervenţie chirurgicală, transplant de ficat, la Fundeni. Un apropiat al omului de afaceri spune că zilele trecute bărbatul a fost la un control, iar veştile primite de la medici nu au fost deloc plăcute.

  *

  „A fost la profesorul Irinel Popescu, cel care i-a făcut transplantul, şi a aflat că nici ficatul transplantat nu mai răspundea nevoilor organismului”, ne-a declarat prietenul lui Constantin Spak.


  Apropiaţii l-au văzut în ultimele zile destul de abătut, dar nimeni nu şi-a imaginat că va recurge la gestul fatal.

  *

  „Ultima dată l-am văzut miercuri. Am fost pe la el, pentru că mi s-a părut abătut. Suferise într-adevăr o operaţie de transplant, dar nu cred că acesta este motivul. Am auzit şi eu că lumea de aici susţine că ar fi avut probleme cu banii, că ar fi pierdut mulţi în ultimul timp”, a spus Gabriel Prasacu, patronul firmei de panificaţie Pandipo, un alt prieten al lui Spak.


  La firma de mezeluri din Valea Mare a venit şi fratele omului de afaceri, însoţit de alte rude. Aceştia au spus că nu cunosc motivele pentru care bărbatul a decis să îşi ia viaţa.

  Închisese fabrica de mezeluri din Potcoava

  Şi primarul din Potcoava, unde omul de afaceri avea fabrica de mezeluri, a venit la faţa locului.

  *

  „Vorbeam cu el despre boală, făcuse transplant de ficat. Avea probleme şi cu firma şi cu viaţa... uite că aştepta doi nepoţi şi nu i-a dat Dumnezeu noroc”, a spus primarul Florin Mateiana.


  Cu aproximativ o lună în urmă, fabrica de mezeluri din Potcoava, membră a grupului Spar, a fost închisă. Apropiaţii spun că firma s-ar afla în insolvenţă. Aceştia vorbesc despre o datorie la bănci de aproximativ două milioane de euro.

  *

  „Da, avea datorii, însă noi nu ştim care este valoarea lor. Nu trebuia să îşi ia viaţa pentru asta”, a declarat un apropiat, care a venit sâmbătă seara la ferma omului de afaceri.

  Andreea Antonescu a venit la Valea Mare

  Cea care urma să-i devină noră, cântăreaţa Andreea Antonescu, a venit sâmbătă seara la fabrica de mezeluri însoţită de iubitul ei, Traian Spak, fiul omului de afaceri. Cei doi au stat doar câteva minute, neavând curajul să intre în clădirea unde se omorâse omul de afaceri. Şi ceilalţi doi copii ai lui Constantin Spak, Iulius şi Daniela, au venit la Valea Mare. Iulius, cel mai mare dintre copii, este consilier local la Slatina şi peste câteva săptămâni urmează să devină tătic. Numele acestuia se leagă şi de Bercea Mondial, după ce, în octombrie 2009, a fost naşul de botez al nepoatei acestuia, micuţa Maria, fiica lui Ambasador şi a Izaurei.

  *

  Spar Groupe, cunoscut în toată ţara


  Constantin Spak a înfiinţat în 1994 Spar Groupe, o afacere în domeniul producţiei şi comercializării produselor din carne. În ultimii zece ani, grupul accesase fonduri SAPARD de peste opt milioane de euro pentru construcţia şi modernizarea fermei proprii cu capacitatea de 50.000 porci, 500 hectare teren agricol, fabrică de nutreţuri combinate proprie, abator, fabrică de mezeluri crud-uscate, laborator, depozit frigorific şi platformă de distribuţie.
  Grupul a încheiat parteneriate cu un mare holding francez, Alliance-Bigard, recunoscut ca producătorul numărul unu de carne de vită din Europa şi pe locul cinci la producţia de carne de porc. În urma acestui parteneriat s-au construit fabrica de premixuri şi concentrate pentru animale la Potcoava, în 2001, şi fabrica de porci de 15.000 capete la Tufeni, în anul 2002.
  În 2007, producătorul oltean a primit cinci medalii la o importantă expoziţie din Germania, două dintre acestea de aur, pentru „Salamul de Sibiu”.  Sursa: gazetanoua.ro

 2. #2
  Banned Afternight's Avatar Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta
  Data de inscriere
  08-10-2010
  Locaţie
  Craiova
  Sex
  M
  Mesaje
  1,089
  Mesaje bazar
  120
  Putere Reputatie
  0
  Reputatie
  1695
  Puncte CF
  19.0
  Usergroups:
  Inseamna ca nu era foarte zdravan la cap.. Trebuie sa fi umpic nebun sa faci acte din astea..
  Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

 3. #3
  Banned laur_scp's Avatar laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
  Data de inscriere
  06-02-2009
  Locaţie
  Unde nu te astepti!
  Sex
  M
  Mesaje
  6,040
  Mesaje bazar
  31
  Putere Reputatie
  0
  Reputatie
  4415
  Puncte CF
  51.0
  Usergroups:
  Citat Mesaj iniţiat de Afternight Vezi mesajele
  Inseamna ca nu era foarte zdravan la cap.. Trebuie sa fi umpic nebun sa faci acte din astea..
  Sau foarte disperat...disperarea antreneaza nebunia!
  Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: