Politia Severin merge brici sub comanda lui Nitulescu


 1. #1
  FREAKTUNING's Avatar FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
  Data de inscriere
  02-10-2005
  Locaţie
  Craiova
  Varsta
  42
  Sex
  M
  Mesaje
  22,760
  Mesaje bazar
  795
  Putere Reputatie
  145
  Reputatie
  13696
  Puncte CF
  1339.7

  Politia Severin merge brici sub comanda lui Nitulescu

  Poliţiştii de la Poliţia Municipiului Drobeta Turnu Severin obţin rezultate din ce în ce mai bune în ultima perioadă sub comanda comisarului-şef Nicolae Niţulescu, pe toate palierele: Rutieră, Investigaţii Criminale, Ordine Publică etc. Comisarul-şef Nicole Niţulescu a ajuns la comanda Poliţiei Municipiului anul trecut, după pensionarea comisarului-şef Stelian Niţă.

  Interimar, dar cu simţul datoriei

  Niţulescu ocupa atunci funcţia de adjunct al şefului Poliţiei Severin. El a fost desemnat şi împuternicit de conducerea IPJ Mehedinţi în această funcţie până la ocuparea postului prin concurs. Cum la concursul pentru acest post, desfăşurat recent, la care Niţulescu nu a participat, niciunul dintre concurenţi nu a obţinut punctajul de trecere, a rămas ca tot el să conducă în continuare, prin interimat, Poliţia Severin. Din iunie 2010 şi până în prezent nu a făcut-o rău deloc, ci din contră. Omul, în vârstă de 54 de ani, perceput ca fiind un fost miliţian cu mentalitate de poliţist, a obţinut rezultate pe toate palierele. Iar faptul că nu s-a mutat în biroul de comandant şi a rămas în biroul său de dinainte spune multe despre Niţulescu.

  “Datele statistice pe care o să le luaţi de la colegii mei sunt rezultatul unei munci în echipă. De ce avem rezultate bune? Cauzele sunt multe! Poliţia Municipiului e nou organizată, toţi şefii de birouri sunt noi şi cu putere de muncă! De ce nu m-am mutat din biroul meu? Îmi place aici, mă simt bine, am flori proaspete în vază şi tot confortul necesar! Este adevărat că am fost miliţian, ca mulţi colegi de-ai mei, dar m-am comportat tot timpul ca un poliţist”, a declarat comandantul interimar al Poliţiei Severin, comisarul-şef Nicolae Niţulescu.

  2.000 de contravenţii în plus pe Rutieră faţă de anul trecut

  De la începutul anului şi până în prezent, poliţiştii de la Biroul Poliţiei Rutiere a municipiului Drobeta Turnu Severin au reţinut 352 de permise, cu 143 mai multe faţă de perioada similară a anului trecut, cauzele fiind alcoolul, neacordarea priorităţii pentru pietoni, depăşirea, semaforul şi viteza. Au fost reţinute 177 de certificate de înmatriculare, faţă de 150. Infracţiuni constatate sunt 90, cu două mai puţine faţă de perioada similară a lui 2010. Pare de necrezut, dar numărul contravenţiilor a crescut cu 2.000 faţă de anul trecut, pe aceeaşi perioadă. Dintre acestea, un număr de 1.040 au fost pentru viteză, iar şase pentru alcool.

  “Aceste creşteri au dus la scăderea semnificativă a numărului accidentelor de circulaţie. Spre exemplu, de la începutul anului nu am înregistrat niciun accident soldat cu pierderi de vieţi omeneşti, în timp ce în perioada similară a lui 2010 am avut accidente soldate cu doi morţi. Cadrele noastre sunt permanent în stradă pentru disciplinarea participanţilor la trafic”, ne-a informat şeful Biroului Poliţiei Rutiere din cadrul Poliţiei Severin, subcomisarul Gheorghe Ghilicică.

  Rezultate şi-n mediul rural

  Şi poliţiştii de la Biroul de Ordine Publică pentru Mediul Rural din cadrul Poliţiei Severin au cu ce se lăuda în acest an.

  “Prin efortul comun al cadrelor noastre şi al posturilor comunale arondate, am reuşit ca într-o zi să prindem autorul crimei de la Devsel şi aici o contribuţie importantă a avut-o agentul-şef Costel Pădureanu. Alt şef de post, de la Izorul Bârzii, agentul-şef Aurelian Marinescu, a refuzat o mită de 100 de lei şi i-a denunţat pe mituitori. La Căzăneşti, tot prin eforturi comune, am reuşit să identificăm în doar o zi un tânăr care a violat o bătrână. Iar la Burila Mare, unde şef de post este un om cu experienţă, agentul-şef George Gaiţă, s-a făcut recent o captură de 11.200 ţigarete de contrabandă”, a precizat comisarul Eduard Niţu, şeful Biroului de Ordine Publică pentru Mediul Rural din cadrul Poliţiei Drobeta Turnu Severin.

  Studentul care furase 144 de oglinzi auto - prins şi arestat

  Pare de necrezut, dar un student şi prietenul lui, ambii din Severin, au furat de la peste 70 de autoturisme din municipiu doar geamurile de la oglinzi. Hoţii specializaţi în oglinzi de autoturisme de lux - BMW, Mercedes, Audi şi VW - le-au dat mare bătaie de cap poliţiştilor de la Biroul de Investigaţii Criminale al Poliţiei Severin.

  Ei operau cu ajutorul unei cozi de lingură. În nici 10 secunde, şparleau oglinzile de la o maşină şi se făceau nevăzuţi cu vehiculul unuia dintre ei. După sute de ore de stat la pândă prin parcări, oamenii legii i-au prins în flagrant la sfârşitul lunii trecute. La ei acasă s-au găsit peste 144 de oglinzi. Când păgubiţii au fost chemaţi la Poliţie să-şi recupereze bunurile, a fost o adevărată nebunie. Pentru faptele lor, D. Raul şi D. Vasile - studentul, ambii de 22 de ani, au fost arestaţi, magistraţii ţinând cont de multitudinea de furturi şi de pericolul lăsării lor în libertate.


  Sursa: editie.ro

 2. #2
  Banned Afternight's Avatar Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta
  Data de inscriere
  08-10-2010
  Locaţie
  Craiova
  Sex
  M
  Mesaje
  1,089
  Mesaje bazar
  120
  Putere Reputatie
  0
  Reputatie
  1695
  Puncte CF
  19.0
  Usergroups:
  Asta da politie.. Daca ar fi peste tot asa.. te`ai simti si tu in siguranta
  Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

 3. #3
  Banned Papa Dan's Avatar Papa Dan este placut de toti Papa Dan este placut de toti Papa Dan este placut de toti
  Data de inscriere
  25-03-2008
  Locaţie
  CRAIOVA
  Sex
  M
  Mesaje
  2,442
  Mesaje bazar
  1484
  Putere Reputatie
  0
  Reputatie
  233
  Puncte CF
  32.5
  Sa se faca rocada,mica sau mare,cu cei de la Dolj
  Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: