Reabilitarea si reintegrarea detinutilor, studiu de caz pentru studenti


 1. #1
  P.R. Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor
  Data de inscriere
  05-06-2007
  Sex
  F
  Mesaje
  3,093
  Mesaje bazar
  10
  Putere Reputatie
  50
  Reputatie
  933
  Puncte CF
  41.0

  Reabilitarea si reintegrarea detinutilor, studiu de caz pentru studenti

  Asociaţia Europeană a Studenţilor în Drept – ELSA Craiova şi Penitenciarul Craiova au organizat timp de două zile conferinţa cu tema „Reabilitare vs Reintegrare”.

  Evenimentul a avut loc în Sala de Consiliu a Facultăţii de Drept din Craiova (fostul Amfiteatru I.C. Drăgan) din sediul Universităţii Craiova. În prima zi a conferinţei, au fost abordate subiecte legate de tematica dreptului având ca invitaţi reprezentanţi de seamă ce activează în acest domeniu. Vineri, au fost dezbătute aspecte legate de modul în care demersurile de reintegrare socială pentru persoanele private de libertate completate de implicarea comunităţii locale pot contribui la creşterea gradului de siguranţă a societăţii. Cu această ocazie va fi făcută o scurtă prezentare a Serviciului de Probaţiune de pe lângă Tribunalul Dolj şi a proiectelor cu finanţare nerambursabilă pentru reintegrarea socială a persoanelor private de libertate care se derulează în Penitenciarul Craiova.
  În calitate de invitat, dar şi de beneficiar, una din persoanele private de libertate din Penitenciarul Craiova, a împărtăşit participanţilor experienţa sa de viaţă. Evenimentul va fi completat cu vizionarea unui film cu titlul „Gesturi care salvează”, realizat de către o persoană privată de libertate. Conferinţa se adresează studenţilor la Ştiinţe Juridice precum şi instituţiilor colaboratoare ale Penitenciarului Craiova, pentru a discuta subiecte de actualitate pentru societatea românească.

  Sursa: www.lupamea.ro

 2. #2
  Banned Papa Dan's Avatar Papa Dan este placut de toti Papa Dan este placut de toti Papa Dan este placut de toti
  Data de inscriere
  25-03-2008
  Locaţie
  CRAIOVA
  Sex
  M
  Mesaje
  2,440
  Mesaje bazar
  1484
  Putere Reputatie
  0
  Reputatie
  233
  Puncte CF
  32.5
  Sa nu uitam ce spunea acum mai bine de un secol Poincare' :cum suntem la portile Orientului, aici,lucrurile merg..incet...incet...incet
  Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: