În noaptea de 08/09.04.2011, în jurul orei 03.30, poliţiştii doljeni au fost sesizaţi de către S.EUGENIUSZ PIOTR, cetăţean polonez, 36 de ani cu privire la faptul că, în seara zilei de 08.04.2011, în timp ce se afla campat într-o lizieră din apropierea comunei Ghindeni, doi tineri necunoscuţi i-au sustras, dintr-o borsetă, suma de 1500 euro şi 300 dolari.

Poliţişti din cadrul Biroului de Ordine Publică pentru Mediul Rural au demarat cercetările, în scurt timp fiind identificaţi făptuitorii: P.NICOLAE, 20 de ani, din comuna Roştiţa, judeţul Vâlcea şi N.CRISTIAN, 22 de ani, din comuna Malu Mare, judeţul Dolj.
Din cercetările poliţiştilor a rezultat faptul că aceştia în timp ce se deplasau pe un scuter, în zona dintre localităţile Malu Mare şi Ghindeni, l-au întâlnit pe cetăţeanul polonez pe care l-au ameninţat cu acte de violenţă şi deposedat de respectiva sumă de bani.

În baza probatoriului administrat, suspecţii au fost introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al inspectoratului, pe numele celor în cauză instanţa de judecată emiţând mandate de arestare preventivă pentru 29 de zile.
Prejudiciul a fost recuperat în totalitate şi restituit părţii vătămate, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie.