Bataie intre doua eleve de clasa a XII-a de la un liceu din Rovinari


 1. #1
  FREAKTUNING's Avatar FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
  Data de inscriere
  02-10-2005
  Locaţie
  Craiova
  Varsta
  46
  Sex
  M
  Mesaje
  22,777
  Mesaje bazar
  795
  Putere Reputatie
  152
  Reputatie
  13859
  Puncte CF
  1339.7

  Bataie intre doua eleve de clasa a XII-a de la un liceu din Rovinari

  Bătaie în toată regula între două eleve de clasa a XII-a, dintr-un liceu din Rovinari, judeţul Gorj. Profesorii spun că fetele s-au jignit în timpul orei şi s-au luat la bătaie în pauză.

  Conducerea şcolii a aflat de la jurnalişti despre incidentul petrecut în liceu săptămâna trecută. Bătăuşele vor fi sancţionate, dar nu vor scăpa nepedepsiţi nici colegii care au filmat şi au postat filmuleţul pe internet.

  "Am identificat cele două eleve, am discutat cu ele. A fost o altercaţie uşoară, în pauză. Problema este că unul dintre elevi a beneficiat de acest lucru şi a filmat altercaţia", a spus directoarea Grupului Şcolar Industrial Rovinari, Violeta Popescu.

  "Le vom supune pe cele două eleve discuţiei consiliului clasei şi consiliului profesoral, iar sancţiunile pot fi de la avertisment scris până la exmatriculare", a explicat directorul adjunct, Paulina Popescu.

  Violenţa în şcoli a crescut semnificativ în ultima perioadă, iar psihologii au şi o explicaţie pentru această situaţie. "Acei copii provoacă aceste evenimente. Sunt copii cărora le este teamă, trăiesc într-un mediu conflictual acasă şi, de ce nu, pot să fie şi într-o stare uşoară de depresie", a precizat psihologul Maria Tomescu.

  În ultima perioadă s-au petrecut mai multe incidente de acest gen în şcolile din ţară.


  Sursa: editie.ro

 2. #2
  Banned laur_scp's Avatar laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
  Data de inscriere
  06-02-2009
  Locaţie
  Unde nu te astepti!
  Sex
  M
  Mesaje
  6,035
  Mesaje bazar
  31
  Putere Reputatie
  0
  Reputatie
  4415
  Puncte CF
  51.0
  Usergroups:
  Chiar daca ne place sau nu chestile astea au devenit ceva normal!
  Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: