Nu opriti galeriile sa vina la stadion!


 1. #1
  FREAKTUNING's Avatar FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
  Data de inscriere
  02-10-2005
  Locaţie
  Craiova
  Varsta
  46
  Sex
  M
  Mesaje
  22,777
  Mesaje bazar
  795
  Putere Reputatie
  152
  Reputatie
  13859
  Puncte CF
  1339.7

  Nu opriti galeriile sa vina la stadion!

  Duminică, 23.269 plătitori şi 10.823 abonaţi au urmărit pe “Dall’Ara” întîlnirea Bologna-Napoli din Serie A, încheiată 0-2. Circa 15.000 dintre aceştia au fost fani ai echipei oaspete, contribuind şi ei la realizarea unei reţete-record de 515.000 de euro. Deşi tifosii napoletani au reputaţia de zurbagii, NU S-A semnalat NICI UN INCIDENT. Ba chiar, la finalul meciului, galeriile au cîntat în cor “O sole mio”!Veţi gîndi că pe simpatizanţii formaţiei locale, aflată la mijlocul ierarhiei, i-a durut prea puţin înfrîngerea. De acord. Veţi mai zice şi că vorbim despre Italia, adică despre un alt nivel DE EDUCAȚIE ȘI DE CIVILIZAȚIE. Despre o altă istorie, din moment ce Universitatea din Bologna, prima ca vechime din lume, s-a întemeiat în 1088, iar cea din Napoli în 1224.

  Iarăşi corect, atît că, de-a lungul vremii, suporterii de lîngă Vezuviu au provocat scandaluri răsunătoare. De la un timp însă, ei s-au potolit. Printre factorii ce-au dus la cuminţirea publicului de pe “San Paolo” e şi acela că recent, la partida cu Lazio, au asistat 12.000 DE ȘCOLARI între 10 şi 12 ani, invitaţi împreună cu profesorii lor!

  Citeste intreg articolul pe blogsport.gsp.ro

 2. #2
  Fan Stiinta hulk's Avatar hulk va deveni faimos in curand
  Data de inscriere
  27-07-2007
  Locaţie
  Craiova
  Sex
  M
  Mesaje
  122
  Mesaje bazar
  728
  Putere Reputatie
  35
  Reputatie
  53
  Puncte CF
  4.5
  Usergroups:
  si la meciul de joia trecuta dintre U Craiova-Pandurii Tg Jiu a fost liniste,la sfarsitul meciului PUTINII SPECTATORI AU APLAUDAT ESCHIPA OASPETE.
  CINSTE LOR SUPORTERILOR PT ACEST GEST.
  Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: