Astea-s conditiile, in cazul furtului, se asteapta sfarsitul anchetei politiei, daca nu se recupereaza sau ramane dosarul cu A.N., atunci se despagubesc. Te-ai intrebat vreodata daca vor gasi oglinzile, ce face CASCO-ul cu cele care ti le-a inlocuit? Le platesti inapoi, iti convine?

Judecati naiba... In felul asta ar trebui sa-i obligi pe cei de la CASCO sa-ti schimbe uleiu, filtru de aer... poate-ti bate vreo bieleta, bucsa... e firma de
asigurari, nu de intretinere a masinilor

. Mentalitate de roman...
Si sa fiu in tandem cu stirea... E groaza cu astia, unui prieten i-au furat oglinda de la sofer cu totul, apoi la 1 luna i-au furat geamurile... la un 320Ci, iar mie dupa 2 luni mi-au furat proiectoarele si capacul de la oglinda dreapta... la o pisica 318 Compact... din acelasi loc (Brestei langa Regia de apa, vis-a-vis de benzinaria Mol). Eu le-am luat cu 50 ron proiectoarele si 15 lei capacu

dar prietenu' asta al meu... s-a scos, l-a ajuns paguba in jur de 600 ron (second). I-as omora cu bataia pe astia... i-as face fachiri, le-as da sa manance oglinzi fmm...