Dezamăgire mare în tabăra aluministă după meciul pierdut în deplasare cu Petrolul Ploieşti. Cu moralul afectat după eşecul înregistrat cu „găzarii”, fotbaliştii aflaţi sub comanda lui Corneliu Papură încearcă să depăşească momentul dificil. Promovarea se joacă încă, iar calculele sunt legate acum de meciurile cu celelalte candidate la accederea în Liga I, Mioveni şi Voinţa Sibiu, echipe pe care slătinenii le vor întâlni în faţa propriilor suporteri. Purtătorul banderolei de căpitan al lui Alro, Gabriel Precup, speră încă la primele locuri.

*

„Atât timp cât sunt şanse teoretic, sperăm. Suntem dezamăgiţi, pentru că am făcut un joc bun la Ploieşti. Am avut o şansă mare, noi ne-am creat-o, dar din păcate am irosit-o. Trebuie să ne concentrăm pe următoarele partide. Meciurile cu Mioveni şi Sibiu pot să te urce sau să te coboare”, a declarat mijlocaşul grupării slătinene, Gabriel Precup.

*

„Meciul cu Gaz Metan va fi un derby al regiunii”

Decarul grupării Alro, Gabriel Precup, consideră că meciul de sâmbătă, în compania formaţiei aflate la jumătatea clasamentului, Gaz Metan CFR Craiova, va fi unul dificil.

*

„Va fi un meci al orgoliilor, este un derby al regiunii. Vor exista ambiţii foarte mari, sunt jucători acolo care în trecut au jucat la Alro, la noi există jucători de la Craiova, va fi un meci disputat. Ei vor dori să-şi ia revanşa după acel 3-0 din tur, nu va fi uşor. Noi trebuie să ne mobilizăm şi să învingem. Sperăm ca spectatorii să fie alături de noi şi să ne susţină aşa cum au făcut-o de fiecare dată. După meciul cu Petrolul cu atât mai mult avem nevoie să fie aproape de echipă”, a declarat căpitanul de echipă al celor de la Alro, Gabriel Precup.


Meciul Alro-Gaz Metan CFR Craiova se va disputa sâmbătă pe stadionul „1 Mai“, cu începere de la ora 11.00. Partida va fi arbitrată de o brigadă condusă la centru de Adrian Cojocaru (Galaţi), ajutat la cele două tuşe de Daniel Demetrescu (Râmnicu Vâlcea) şi Florin Hanca (Aiud).Sursa: gazetanoua.ro