Seby: „Cu ce echipă ţii? Care este relaţia ta cu Marian Anghelina, există rivalitate între tine şi el pe postul de titular? Ce ai simţit când ai înscris în poarta celor de la Craiova?”
Cu Alro Slatina. Eu mă înţeleg bine cu toţi colegii, nu poate fi vorba despre rivalitaţi între mine şi Anghelina, ci doar de concurenţă, ceea ce este normal. Am simţit o bucurie de moment, fiecare gol îţi dă o mai mare încredere pe teren.

Fane: „De ce ratezi aşa mult? Este adevărat că în iarnă ai fost ofertat de Sportul Studenţesc? Cu ce coleg stai în cameră?
La fiecare meci mă concentrez să dau totul, ratările fac parte din fotbal. Nu cred că se poate numi ofertă despre ceea ce a fost vorba. A fost doar o discuţie, nimic mai mult, purtată între cluburi. Stau cu Quist şi Grecu.

Horia: Câte goluri ai marcat în meciurile oficiale pentru Alro?
Două, în partida cu Mureşul Deva. Sper să urmeze mult mai multe.

Gioni: „Cu cine te înţelegi cel mai bine din echipă?”
Mă înţeleg bine cu toată lumea, acolo toţi suntem prieteni.

Dada: „Din ce oraş eşti? Unde ai făcut junioratul?”
Din Slatina. Am făcut junioratul la LPS Slatina sub îndrumarea profesorului Iulian Pîrvulescu.

George: „Ce părere ai despre galerie?”
Sunt nişte băieţi extraordinari care vin şi susţin echipa. Este un lucru foarte bun. Este important să ai susţinerea suporterilor.

Masteru: „Cum te simţi după ce ai dat cu Mureşul? Crezi că ţi-ai spart ghinionul?”
M-am bucurat. Nu se poate spune că sunt urmărit de ghinion, până la urmă nu este important cine înscrie, ci echipa să câştige.

BMC: „Cu cine stăteai în cameră la FC Caracal? Cu cine mai păstrezi legătura dintre jucătorii de atunci? Care cantonament îţi place mai mult, cel de la Deveselu sau cel de la Alro?
La Caracal stăteam tot cu Quist şi cu Mihai Daniel, care este acum la Vişina. Cu Mihai Daniel am mai vorbit. Acolo unde eşti trebuie să-ţi faci treaba. Chiar dacă eşti la Deveselu sau în Antalya la fel trebuie să îţi faci treaba.

unu altu: „La ce echipe ai mai evoluat?”
La FC Caracal un sezon, după ce am terminat campionatul.

Alin: „Care este jucătorul tău preferat din fotbalul mondial?”
Ronaldo, dar s-a retras.

toată lumea: „Te zbaţi foarte mult, alergi, faci meciuri bune, dar nu te lipeşti de gol. Crezi că te-ar avantaja mai mult alt post la echipă?”
Nu, sunt atacant şi pe acest post joc.

Laur: „Are Slatina forţa să se bată la promovare cu echipele care au mai multă putere financiară decât voi, gen Mioveni, Petrolul şi Oradea?
Da, are forţa. Nicio echipă nu ne-a arătat prin joc că ne este superioară. Depinde doar de noi ce facem la fiecare meci. Nu contează aşa mult situaţia financiară, dacă îţi doreşti un lucru faci tot ce îţi stă în putinţă ca să reuşeşti.

curiosu: „Cui i-ai dedicat primul gol pentru Alro?”
Mamei mele.

Alinus: „Ce rol a avut nea Ion Pîrvulescu în pregătirea ta de junior?”
Este omul care m-a învăţat fotbal, care m-a pus pe picioare. Am avut foarte multe de învăţat şi încă mai am. Mă ajută cu sfaturi şi îi mulţumesc foarte mult pe această cale pentru tot ce a făcut şi face pentru mine. Nu mă gândeam că o să ajung ca la 19 ani să joc în Liga a II-a, dar am muncit foarte mult, iar Dumnezeu m-a ajutat. Sper să o ţin tot aşa.

scumpic: „Dacă ai da timpul înapoi, ce ai schimba din trecut? Pe viitor ce îţi doreşti?”
Aş schimba lucrurile unde am greşit, le-aş îndrepta. Cel mai mult îmi doresc să fiu sănătos, să mă ferească Dumnezeu de accidentări. Cu multă muncă şi seriozitate toate vin de la sine.Sursa: gazetanoua.ro