Zgonea doreste demisia lui Emil Boc


 1. #1
  P.R. Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor
  Data de inscriere
  05-06-2007
  Sex
  F
  Mesaje
  3,093
  Mesaje bazar
  10
  Putere Reputatie
  50
  Reputatie
  933
  Puncte CF
  41.0

  Zgonea doreste demisia lui Emil Boc

  Deputatul social-democrat Valeriu Zgonea este de părere că premierul Emil Boc dar și cabinetul acestuia din Guvern ar trebui să își prezinte demisiile.

  Social-democratul doljean consideră că premierul Boc se face vinovat de decesul celor doi pacienți care au murit în fața spitalelor închise în urma unui ordin al ministerului sănătății. “Reforma în sănătate s-a transformat în haos şi situaţii disperate. Reorganizarea spitalelor a fost făcută cu barda, fără un studiu de impact social, fără consultarea cetăţenilor, fără aprobarea autorităţilor locale. (...) Guvernanţii încalcă Legea fundamentală fără nicio reţinere şi au tupeul să răspundă cu cinism în faţa durerii oamenilor. În timp ce pedeliştii dansează cu frenezie pe la televizor, sărăcia şi disperarea românilor au atins culmile răbdării. Guvernul Băsescu-Boc se poartă de parcă ar fi de pe altă planetă! Este momentul ca aceşti guvernanţi incompetenţi şi mincinoşi să explice românilor, cu subiect şi predicat, de ce trebuie să strângă cureaua până la os, de ce se închid spitalele şi şcolile, de ce cresc preţurile şi şomajul, în vreme ce banii publici se scurg în buzunarele clientelei politice. Guvernul actual trebuie să spună românilor de ce pregăteşte noi concedieri în masă, de ce îşi bate joc de profesori, de ce lasă fără tratament mii de oameni bolnavi de cancer, în timp ce Emil Boc spune că a scos ţara din criză! Este foarte lungă lista întrebărilor la care trebuie să răspundă gaşca portocalie aflată la guvernare! Nu mai putem accepta cinismul, incompetenţa şi minciuna guvernanţilor, nu mai putem accepta alte victime umane pe altarul reformei! Acest guvern este vinovat de omor calificat şi trebuie să îşi dea demisia! Indiferent cum se numeşte şi ce culoare politică are, Guvernul are o responsabilitate faţă de toţi cetăţenii aceştei ţări. Cei aflaţi la guvernare nu pot lua decizii fără să ţină cont de părerea cetăţenilor şi fără să-şi asume responsabilitatea pentru măsurile adoptate şi efectele acestora. Asta nu înţelege gaşca portocalie condusă de Băsescu şi de Boc.
  Guvernul este rupt de realitate şi nu respectă principiile democraţiei şi ale statului de drept. Măsuri care afectează viaţa oamenilor şi legi extrem de importante pentru societate au fost adoptate fără consultare, fără dezbatere, ignorând Parlamentul şi nesocotind dialogul social. Acum, Emil Boc vrea să-şi asume răspunderea şi pe Legea dialogului social. Este un non-sens să adopţi fără dezbatere serioasă, fără dialog cu actorii sociali, un proiect de lege a cărui esenţă este tocmai dezbaterea, dialogul!”, a declarat deputatul Valeriu Zgonea într-o declarație politică făcută în Parlamentul României.

  Sursa: www.lupamea.ro
  Last edited by Ic3Girl; 13-04-2011 at 10:47.

 2. #2
  Banned Afternight's Avatar Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta
  Data de inscriere
  08-10-2010
  Locaţie
  Craiova
  Sex
  M
  Mesaje
  1,089
  Mesaje bazar
  120
  Putere Reputatie
  0
  Reputatie
  1695
  Puncte CF
  19.0
  Usergroups:
  Si noi dorim aceeasi chestie: "DEMISIA LUI BOC" !
  Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: