Cu Niţoiu pe bancă, Sporting Balş a reuşit să obţină nouă puncte din patru meciuri de campionat disputate. De asemenea, din cele cinci meciuri de pregătire susţinute de elevii săi, patru au fost câştigate, iar unul pierdut în faţa unei formaţii dintr-un eşalon superior.

„Am încredere în băieţi”

Chiar dacă părăseşte echipa, Niţoiu nu va rupe orice legătură cu Sporting Balş. Acesta este dispus ca, pe viitor, să mai activeze în câte un meci sub culorile lui Sporting.


„Am ales să mă retrag de la Sporting Balş din cauza unor motive personale. Această decizie nu a răcit relaţiile cu echipa şi cu conducerea acesteia, ba chiar am fost de acord să-i mai sprijin în cazul în care mi se va cere acest lucru. Mă bucur că am reuşit să-i ajut să urce patru poziţii şi sunt sigur că vor reuşi să-şi îndeplinească obiectivul de a termina acest campionat pe poziţia a noua. Cred că şi cele trei antrenamente pe săptămână au avut un efect asupra ascensiunii din acest retur şi cu siguranţă aceştia vor menţine ritmul antrenamentelor şi după plecarea mea”, a declarat Daniel Niţoiu.

Ionel Vlad, noul antrenor

Golul lăsat de plecarea lui Daniel Niţoiu va fi umplut de către preşedintele-jucător al echipei, Ionel Vlad. Cel care a înfiinţat echipa Sporting Balş va prelua ştafeta de la Niţoiu.

*

„Poziţia de antrenor va fi ocupată de către Ionel Vlad. Acesta are capacitatea de a duce echipa acolo unde îi este locul, şi pot spune că am mare încredere în Sporting Balş. Sunt câţiva jucători care ar putea juca oricând în Liga a III-a, cu siguranţă se va mai auzi de ei. Ţin să le urez succes în continuare băieţilor”, a completat Niţoiu.


Sporting Balş se află pe poziţia a XI-a, cu patru locuri mai sus decât se afla înaintea venirii lui Niţoiu la cârma acesteia.Sursa: gazetanoua.ro