Primaria Craiova evalueaza tancuri si buncare


 1. #1
  FREAKTUNING's Avatar FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
  Data de inscriere
  02-10-2005
  Locaţie
  Craiova
  Varsta
  46
  Sex
  M
  Mesaje
  22,777
  Mesaje bazar
  795
  Putere Reputatie
  152
  Reputatie
  13859
  Puncte CF
  1339.7

  Primaria Craiova evalueaza tancuri si buncare

  Pe lângă aragazuri, frigorifere, radiocasetofoane, municipalitatea craioveană şi-a propus să evalueze şi obiecte ieşite din comun precum tancuri şi buncăre. Inspectorii de la Taxe şi Impozite vin cu explicaţia că trebuie să fie pregătiţi pentru orice.


  Autorităţile locale şi-a pus în plan să angajeze, şi în acest an, o firmă de evaluatori care să stabilească preţurile pentru bunurile sechestrate de la contribuabilii cu datorii către buget. Edilii s-au oprit la un onorariu fix, de 6.375 de euro, după care au trecut la treabă. Chiar ieri a fost lansată o licitaţie în sistemul electronic de achiziţii, cu tot cu lista bunurilor mobile şi imobile pe care municipalitatea ar fi, la un moment dat, interesată să le evalueze în vederea valorificării. Tabelul este întocmit de Serviciul de Valorificare Bunuri din cadrul Direcţiei de Taxe şi Impozite a Primăriei Craiova şi cuprinde mai multe tipuri de proprietăţi: sedii administrative, grajduri, magazii, ateliere de reparaţii, şoproane, apartamente, blocuri, hale industriale, terenuri, case, maşini, utilaje agricole.

  Există o explicaţie semantică

  Dar, ceea ce e mai ciudat, pe listă figurează şi bunuri care aparent nu au nici o legătură cu contribuabilii de rând. Spre exemplu, pe lângă aragazurile, frigiderele şi rafiocasetofoanele restanţierilor, autorităţile locale se pregătesc şi pentru situaţii mai extreme, când ar trebui să evalueze tancuri şi buncăre. Directorul Direcţiei de Taxe şi Impozite, Sorin Marcu, susţine că nominalizarea acestor obiecte comportă două explicaţii. Pe de o parte, autorităţile vor să fie pregătite pentru orice: “Noi trebuie să prindem absolut toate felurile de bunuri pe listă, ca să avem acoperire. Nu ştii când trebuie să valorifici un bun şi te trezeşti că nu se află pe listă, iar evaluatorul nu ţi-l acceptă”. Directorul de la Taxe este de părere că poate fi şi o confuzie sematică, tancurile şi buncărele fiind “de natură viticolă, nu militară”.

  Direcţia de Taxe, copleşită de bunuri sechestrate

  Autorităţile locale susţin că este absolută nevoie să fie angajată o firmă de evaluare, întrucât Direcţia de Taxe şi Impozite deţine foarte multe bunuri sub sechestru, pe care intenţionează să le transforme în bani. “Dacă am fi angajat la fiecare caz câte un expert, nu am mai fi terminat. Aşa am procedat în fiecare an şi nu am avut probleme nici cu proprietarii, nici cu evaluatorii”, a mai spus Sorin Marcu. Potrivit acestuia, autorităţile scot la licitaţie o medie de 40 de bunuri în fiecare lună, îndeosebi apartamente şi terenuri, pentru care contribuabilii au uitat să mai achite taxele la buget. Numai în această lună municipalitatea pregăteşte o listă cu 36 de bunuri, în principal apartamente şi maşini, expertiza pentru un apartament fiind de 60 de lei, iar pentru o maşină – de 30 de lei.

  Sursa: cvlpress.ro

 2. #2
  Banned Papa Dan's Avatar Papa Dan este placut de toti Papa Dan este placut de toti Papa Dan este placut de toti
  Data de inscriere
  25-03-2008
  Locaţie
  CRAIOVA
  Sex
  M
  Mesaje
  2,440
  Mesaje bazar
  1484
  Putere Reputatie
  0
  Reputatie
  233
  Puncte CF
  32.5
  Ziua trece ,leafa merge...
  Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

 3. #3
  Member woe are ceva special... woe are ceva special...
  Data de inscriere
  28-03-2008
  Locaţie
  Bucuresti/Gorj
  Varsta
  49
  Sex
  M
  Mesaje
  227
  Mesaje bazar
  549
  Putere Reputatie
  35
  Reputatie
  128
  Puncte CF
  38.0
  Tancuri nu are in proprietate decat armata si poate vreun muzeu. In Craiova nu cred ca e vreun tanc la muzeu. Armata nu are cum sa fie executata silit. Sa nu batem campii din cauza ca va plac cuvintele ce suna din coada.

 4. #4
  Junior da.masterpiece's Avatar da.masterpiece reprezinta o cantitate neglijabila
  Data de inscriere
  27-01-2007
  Locaţie
  Craiova
  Varsta
  32
  Sex
  M
  Mesaje
  75
  Mesaje bazar
  47
  Putere Reputatie
  0
  Reputatie
  4
  Puncte CF
  50.0
  daca n-ar fi atat de complicata procedura de cumparare la licitatie s-ar vinde mai repede . dar ei daca pun un obiect la vanzare cu 100 de lei la prima licitatie , -25% la a 2 a si -50% la a 3 a si tot nu se vinde , se face o reevaluare doar ca sunt atat de prosti incat il reevalueaza tot la 100 de lei ))

  http://img.userbarz.com/60/11939.png

 5. #5
  Racer Nykolas's Avatar Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
  Data de inscriere
  03-02-2008
  Sex
  F
  Mesaje
  3,454
  Mesaje bazar
  1577
  Putere Reputatie
  51
  Reputatie
  6087
  Puncte CF
  44.5
  Usergroups:
  Am trait s-o aud si pe asta!

 6. #6
  Banned laur_scp's Avatar laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
  Data de inscriere
  06-02-2009
  Locaţie
  Unde nu te astepti!
  Sex
  M
  Mesaje
  6,035
  Mesaje bazar
  31
  Putere Reputatie
  0
  Reputatie
  4415
  Puncte CF
  51.0
  Usergroups:
  Avem noi buncare !?
  Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: