Dupa 11 ani, “Cronica Carcotasilor” este un show indeajuns de bine-crescut incat sa refuze compromisul si suficient de prost-crescut incat sa nu-i pese de fitele pseudo-vedetelor sau de amenintarile mai mult sau mai putin voalate venite din partea babuinilor politici.
*
In plus, isi pastreaza in continuare pozitia in topul audientelor, fiind cea mai buna si cea mai premiata emisiune de divertisment, dar si cel mai urmarit show de miercuri seara.
*
Conform datelor furnizate de GfK Romania S.R.L., copyright ARMADATA S.R.L., si prelucrate de Departamentul Research Prima TV, editia din 13 aprilie a „Cronicii Carcotasilor”, a inregistrat o medie de audienta de 4,2 puncte de rating si 11,9 procente cota de piata, atingand un varf de 7% rating si 19,1% share, in target-ul 18-49 Urban cu guest.
*
In intervalul 21:43 – 21:53, show-ul de la Prima TV a inregistrat o medie de 5,9 puncte de rating si 16 procente cota de piata, devenind lider de audienta.
*
Nu e de ici de colo sa rezisti 11 ani pe piata. Ai nevoie de un spate mai puternic decat al unui hamal din port ca sa poti sa duci toate injuraturile care ti-au fost adresate de cei pe care, intr-un fel sau altul, i-ai taxat.
*
In cei 11 ani de “Cronica”, Carcotasii au adunat zeci de mii de perle *televizate si nu se opresc aici.
*
“Cronica Carcotasilor” continua sa va ofere glume tonice si intepaturi ironice, bune de descretit fruntile, in fiecare miercuri seara, de la ora 20:30, numai la Prima TV.**
*
WE LOVE TO ENTERTAIN YOU!
Comenteaza pe blog

Esti oltean? Ai un blog? Vrei sa fie promovat pe CraiovaForum? Nimic mai simplu. Citeste aici cum poti face asta.