DOSARE PENALE – infractiuni la regimul circulatiei


 1. #1
  FREAKTUNING's Avatar FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
  Data de inscriere
  02-10-2005
  Locaţie
  Craiova
  Varsta
  46
  Sex
  M
  Mesaje
  22,777
  Mesaje bazar
  795
  Putere Reputatie
  152
  Reputatie
  13859
  Puncte CF
  1339.7

  DOSARE PENALE – infractiuni la regimul circulatiei

  1. În seara zilei de vineri, un echipaj al Poliţiei Filiaşi aflat în executarea atribuţiilor de serviciu l-au depistat pe B.CONSTANTIN, 52 de ani, din comuna Brădeşti în timp ce conducea un autoturism, proprietate personală, având o concentraţie de 1,13 mg/l alcool pur în aerul expirat.
  Conducătorul auto a fost condus la Spitalul Filiaşi unde i-au fost recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, în cauză fiind întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

  2. La data de 15.04.2011, în jurul orei 21.45, poliţişti cadrul Formaţiunii Poliţiei Rutiere Băileşti aflaţi în executarea serviciului au depistat-o pe S.GEORGETA, 24 de ani, din comuna Afumati în timp ce conducea, pe DN 56, un autoturism aparţinând lui T.NICOLAE, 51 de ani, din Urzicuţa, fără a poseda permis de conducere.
  Din cercetări a rezultat faptul că, din localitatea Urzicuţa şi până în localitatea Galicea Mare, autoturismul a fost condus de T.NICOLAE, care de asemenea nu poseda permis de conducere. Ambele persoane emanau miros de alcool si au refuzat atât testarea cu aparatul etilotest cât şi recoltarea de probe de sânge.
  Pe numele celor în cauză au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale şi sunt continuate cercetările în conformitate cu prevederile OUG 195/2002 R.

  3. În dimineaţa zilei de ieri, în jurul orei 0900, un echipaj de siguranţă publică al Secţiei 2 Poliţie aflat în serviciul de patrulare l-a depistat în trafic, pe Bulevardul Nicolae Romanescu din Craiova, pe S.LIVIU, 50 de ani, din municipiu în timp ce conducea un autoturism având permisul de conducere reţinut.
  Pe numele lui S.LIVIU au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale şi sunt continuate cercetările în conformitate cu prevederile OUG 195/2002.

  4. La data de 16.04.2011, în jurul orei 13.00, lucrători ai Postului de Poliţie Şimnicul de Sus au depistat-o pe C.DANIELA, 25 de ani, din localitate în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie.
  Conducătoarei auto i-a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru comiterea infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere.

  5. Aseară, în jurul orei 23.15, agenţi de poliţie rutieră în cadrul Poliţiei Filiaşi l-au depistat pe D.VALENTIN, 32 de ani, din Craiova în timp ce conducea un autoturism fiind sub influenţa băuturilor alcoolice. Întrucât acesta a refuzat testarea cu aparatul etilotest a fost condus la Spitalul Filiaşi unde i-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Lui D.VALENTIN i-a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

  BIROUL DE PRESĂ din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului DOLJ

 2. #2
  Banned laur_scp's Avatar laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
  Data de inscriere
  06-02-2009
  Locaţie
  Unde nu te astepti!
  Sex
  M
  Mesaje
  6,035
  Mesaje bazar
  31
  Putere Reputatie
  0
  Reputatie
  4415
  Puncte CF
  51.0
  Usergroups:
  EEEEEE...asa se mai schimba treaba , intr-adevar politia isi face datoria
  Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

 3. #3
  Newcomer Lacoste's Avatar Lacoste este pe calea cea buna
  Data de inscriere
  21-12-2005
  Locaţie
  Craiova
  Varsta
  43
  Sex
  M
  Mesaje
  45
  Mesaje bazar
  109
  Putere Reputatie
  38
  Reputatie
  39
  Puncte CF
  4.0
  Ce-ar mai conduce si femeile astea fara permis ... O cratita, o oala cu ciorba nu s-au bagat sa faca, dar le place sa se plimbe ... Ce tupeu, cata inconstienta...
  Nobody has the power to judge me!

 4. #4
  Insane L3onarD.'s Avatar L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. L3onarD. este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
  Data de inscriere
  04-03-2010
  Locaţie
  In pachetul de TigarI.
  Sex
  F
  Mesaje
  7,574
  Mesaje bazar
  216
  Putere Reputatie
  67
  Reputatie
  12195
  Puncte CF
  100.0
  Usergroups:
  Cam putin
  http://www.youtube.com/watch?v=Tdu_2...eature=related
  Cand te ridici - prietenii afla cine esti !
  Cand cazi - tu afli cine iti sunt prietenii !
  Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: