Gruparea pregătită de Marius Stoica s-a impus, în faţa propriilor suporteri, în disputa cu Jiul Rovinari. Sportul a obţinut victoria la limită, scor 1-0, pe finalul întâlnirii, prin „reuşita” lui Gheorghiţă, care a punctat pe tabela de marcaj în minutul 88, înscriind cu un şut de la 25 de metri. Punctele puse în joc au fost aprig disputate, formaţia vizitatoare reuşind o primă repriză bună, însă Sportul s-a dovedit echipa mai pragmatică.

„Este o victorie muncită”

Principalul grupării Sportul Vişina, Marius Stoica, s-a arătat încântat în primul rând de rezultat, dar şi de determinarea în joc a elevilor săi.

*

„A fost un meci greu, am întâlnit o echipă bună a seriei, dar băieţii s-au mobilizat, iar în a doua repriză am pus presiune mult mai mare în careul adversarilor şi am reuşit să înscriem. În prima repriză ne-au pus ceva probleme, au avut şi ei câteva situaţii de a înscrie, dar uşor,* uşor am echilibrat jocul şi am pus presiune pe ei.Au avut determinare şi ambiţie, iar pentru asta ţin să-i felicit. A fost o victorie muncită”, a declarat antrenorul celor de la Sportul Vişina, Marius Stoica.

*

În urma acestei victorii, Sportul Vişina a urcat un loc în clasament, ocupând poziţia a şaptea, cu un total de 28 de puncte.
Sportul Vişina: Mogoşanu, Preda, Radu, Militaru, Mihai, Bogdan, Dumbravă, Glişcă, Popescu, Priescu, Turcin. Au mai evoluat: Gheorghiţă, Mihalache, Dumitrescu, Matei.

Sursa: gazetanoua.ro