Hidroelectrica lanseaza o noua platforma online


 1. #1
  P.R. Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor
  Data de inscriere
  05-06-2007
  Sex
  F
  Mesaje
  3,093
  Mesaje bazar
  10
  Putere Reputatie
  44
  Reputatie
  933
  Puncte CF
  41.0

  Hidroelectrica lanseaza o noua platforma online

  Hidroelectrica lansează platforma online tarnita-lapustesti.ro, un site de prezentare al centralei hidroelectrice cu acumulare prin pompaj – Tarniţa-Lăpuşteşti ce va fi construită în urma unei investiţii green-field, în jur de 1,164 miliarde de euro (fără TVA). Noua interfaţă online a fost special creată pentru a oferi celor interesaţi informaţii detaliate legate de stadiul proiectului şi avantajele pe care o astfel de investiţie le are atât pentru zona Tarniţa-Lăpuşteşti, cât şi pentru România. Pagina frontală a site-ului Hidroelectrica conţine la capitolul «Informaţii de interes public» un link director către platforma online tarnita-lapustesti.ro. «Proiectul realizării hidrocentralei Tarniţa-Lăpuşteşti a ajuns într-o nouă fază. În prezent, echipa de consultanţi condusă de Deloitte lucrează la finalizarea propunerii de implementare a procesului competitiv de selectare a investitorilor propunere ce va fi supusă aprobării Hidroelectrica, Ministerului Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri şi ulterior Guvernului în perioada următoare. În plus, a fost creat un website, dar şi o pagină wikipedia dedicate prezentării evoluţiei ulterioare, astfel încât cei interesaţi să obţină o imagine completă asupra proiectului», a declarat Constantin Trihenea, directorul general al Hidroelectrica.

  Site-ul, disponibil în română şi engleză

  Informaţia cuprinsă pe site-ul tarnita-lapustesti.ro este organizată în secţiuni şi subsecţiuni, experienţa de navigare fiind foarte simplă. Site-ul este disponibil atât în română, cât şi în engleză, astfel încât potenţialii investitori să găsească cu uşurinţă informaţiile suplimentare de documentare. Site-ul conţine şi un film de prezentare al proiectului, dar şi testimoniale ale locuitorilor din zona care aşteaptă cu nerăbdarea începerea lucrărilor. Conţinutul acestui site va fi actualizat pe măsură ce procesul de promovare a proiectului şi selectare a investitorilor va avansa. Hidrocentrala cu acumulare prin pompaj Tarniţa-Lăpuşteşti va avea o capacitate instalată de 1000 MW, urmând să fie echipată cu 4 hidroagregate turbine-pompă de câte 250 MW/ fiecare, durata estimată a construcţiei fiind de 5-7 ani. În această perioadă, peste 5.000 de locuri de muncă urmează să fie create.

  Sursa: www.cvlpress.ro
  Last edited by Ic3Girl; 18-04-2011 at 13:22.

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: