Politist din Bailesti retinut dupa ce a impuscat un prieten de pahar si a taiat cu sabia alte doua persoane


 1. #1
  FREAKTUNING's Avatar FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
  Data de inscriere
  02-10-2005
  Locaţie
  Craiova
  Varsta
  46
  Sex
  M
  Mesaje
  22,777
  Mesaje bazar
  795
  Putere Reputatie
  152
  Reputatie
  13859
  Puncte CF
  1339.7

  Politist din Bailesti retinut dupa ce a impuscat un prieten de pahar si a taiat cu sabia alte doua persoane

  Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Băileşti au reţinut, în noaptea de duminică spre luni, un agent al Poliţiei Locale, Cătălin Negreţ, care a împuşcat un coleg de pahar şi a rănit alte două pe care le-a tăiat cu o sabie, la o petrecere de Florii. Potrivit anchetatorilor, poliţistul, alături de un prieten, a intrat într-o altercaţie cu trei persoane la o petrecere care avea loc în comuna Cioroiaşi.

  La un moment dat, poliţistul a scos un pistol cu bile, pe care îl deţinea legal, şi a tras într-unul dintre amicii prezenţi la petrecere. Imediat, în ajutorul prietenului împuşcat au sărit celelalte două persoane, care au fost tăiate cu o sabie.

  Toate cele trei victime au fost duse la Spitalul Municipal Băileşti, două dintre acestea, cea împuşcată şi un amic, au suferit leziuni uşoare. Cea de-a treia persoană, rănită cu sabia, a ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Craiova, suferind leziuni grave.
  Poliţistul a fost reţinut, în noaptea de duminică spre luni, urmând a fi prezentat, luni după-amiază, magistraţilor de la Judecătoria Băileşti pentru emiterea mandatului de arestare preventivă. El este cercetat pentru lovire sau alte violenţe, vătămare corporală gravă, port fără drept a unei săbii, neresectarea regmului armelor şi muniţiilor, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii publice, precum şi refuzul de recoltare de probe biologice.

  Este al doilea incident care are loc în Dolj şi în care sunt folosite arme de foc, după ce, luni dimineaţă, doi tineri au ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Craiova, în urma unei altercaţii în trafic, cei doi fiind împuşcaţi de un alt tânăr, cu un pistol cu bile de cauciuc, pe o stradă din municipiul Băileşti


  Sursa: *************

 2. #2
  Oldtimer BadSeed's Avatar BadSeed are ceva special... BadSeed are ceva special...
  Data de inscriere
  12-10-2005
  Locaţie
  Craiova
  Varsta
  40
  Sex
  M
  Mesaje
  1,001
  Mesaje bazar
  167
  Putere Reputatie
  44
  Reputatie
  156
  Puncte CF
  10.0
  Usergroups:
  Parca am fi pe camp...
  Death doesn`t resign!
  Choose life - frame by frame.
  Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

 3. #3
  Oldtimer viorelkiss's Avatar viorelkiss este o raza de lumina in ochii tuturor viorelkiss este o raza de lumina in ochii tuturor viorelkiss este o raza de lumina in ochii tuturor viorelkiss este o raza de lumina in ochii tuturor viorelkiss este o raza de lumina in ochii tuturor viorelkiss este o raza de lumina in ochii tuturor viorelkiss este o raza de lumina in ochii tuturor
  Data de inscriere
  26-03-2010
  Sex
  M
  Mesaje
  1,092
  Mesaje bazar
  43
  Putere Reputatie
  35
  Reputatie
  708
  Puncte CF
  1.0
  Usergroups:
  aduce mai mult cu Kosovo ...
  Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: