„Strategia demisia” care a avut drept scop derutarea adversarului, înaintea confruntării cu FC Piatra Olt, pusă la cale de CSM Slatina, a făcut o victimă. Oficial, Florin Nedelcu nu mai face parte din staff-ul liderului. Deşi a anunţat că plecarea sa de la echipă a fost simplă diversiune, conducerea CSM Slatina se pare că a renunţat la serviciile lui Nedelcu. Speculaţiile apărute îl dau drept înlocuitor pe Laurenţiu Şerban (zis Adi Creţu), fost preşedinte al formaţiei FC Oltul.

*

„Ceea ce a spus domnul Nedelcu nu este adevărat. Nu am pus la cale nicio strategie. Dânsul şi-a anunţat demisia după meciul cu FC Drobeta, ulterior a revenit asupra deciziei. Înaintea meciului cu FC Caracal s-a pus din nou în discuţie demisia acestuia, iar în proporţie de 80% a spus că nu mai poate continua. Nu se pune problema ca domnul Nedelcu să fie înlocuit cu Adi Creţu, nu s-a discutat despre aşa ceva”, a declarat Cristian Cismaru, directorul Clubului Sportiv Municipal.

Nedelcu: „Dacă au găsit pe altcineva nu este nicio problemă”

Florin Nedelcu a declarat că se poartă discuţii privind rezilierea contractului.

*

„Suntem în discuţii. Sper să ne despărţim pe cale amiabilă. Dacă au găsit pe altcineva nu este nicio problemă. Poate am greşit eu, poate au greşit şi dânşii, timpul va decide dacă am făcut bine sau nu pentru echipă. Pe această cale ţin să le urez tuturor sărbători fericite”, a precizat Nedelcu.

*

Florin Nedelcu a fost cooptat în staff-ul grupării CSM Slatina la scurt timp după promovarea în Liga a III-a. Colaborarea a fost dorită de Minel Prina, motivul fiind relaţiile pe care acesta le are în fotbal. În sezonul precedent, Nedelcu a deţinut funcţia de consilier sportiv la Alro.

Sursa: gazetanoua.ro