- EUR
- 5,1032

-
Niţulescu: „Arbitrul a făcut multe greşeli”
Ultima jumătate de oră a partidei pe care aluminiştii au câştigat-o sâmbătă, cu scorul de 2-1, în faţa elevilor lui Jerry Gane a fost trăită cu emoţii de publicul prezent pe „1 Mai” după ce oaspeţii au reuşit să reducă din handicap, iar felul în care arbitrul a condus jocul a stârnit nemulţumiri în tribună. Oficialul grupării slătinene, Jane Niţulescu, consideră la rândul său că deciziile lui Cojocaru au favorizat formaţia vizitatoare.
*
„Şi eu cred că arbitrul a făcut foarte multe greşeli în partea a doua. În prima repriză, jocul a curs în favoarea noastră şi n-avea ce să fluiere. Atunci a anulat două goluri, unul lor, unul nouă, iar eu zic că ambele au fost din ofsaid, rămâne să vedem şi caseta. Ei au avut situaţii doar din faze fixe, din cauza unor greşeli de arbitraj. La faultul lui Dumitra a fost o lovitură inventată, iar la Vişa, din trei lovituri libere, două n-au fost. Însă sunt arbitri tineri, fără experienţă”, a spus Niţulescu.
*„Puteam să dăm trei sau patru goluri”
Preşedintele celor de la Alro crede că fotbaliştii aflaţi sub comanda lui Papură ar fi putut rezolva mai devreme problema echipei învingătoare dacă ar fi concretizat o parte dintre oportunităţile de a marca pe care şi le-au creat.
*
„Am avut 2-0, dar* puteam să dăm trei sau patru goluri, am mai ratat ocazii mari prin Ene, Dulcea, Precup, Sergiu Popescu singur cu portarul. Ei în afară de cele patru-cinci faze fixe, unde consider că mai trebuie lucrat, suntem deficitari, n-au avut alte situaţii. Ocaziile mari tot noi ni le-am creat în repriza a doua. Nu se putea întâmpla ca în meciul cu FC Bihor, acum am avut un avantaj de două goluri la pauză şi nicio partidă nu seamănă cu alta. S-a terminat 2-1, dar la final putea să fie 5-2 sau 5-1 pentru noi”, a mai declarat Jane Niţulescu.
Sursa: gazetanoua.ro