La data de 14 aprilie a.c., poliţiştii craioveni au fost sesizaţi de către I.ION, 54 de ani, din Craiova cu privire la faptul că în noaptea de 13/14.04.2011, persoane necunoscute, au pătruns în imobilul său, şi profitând de faptul că acesta era neasigurat, au sustras suma de 100 euro, 2600 lei, precum şi obiecte de îmbrăcăminte.

În urma activităţilor de cercetare şi criminalistice întreprinse de poliţiştii Secţiei 1 Craiova împreună cu lucrători ai Serviciului Criminalistic, a fost identificat făptuitorul în persoana lui B.NICU, 37 de ani, din Craiova.

În cursul zilei de ieri, poliţiştii Secţiei 1 l-au depistat şi prins pe suspect, acesta fiind condus la sediul unităţii de poliţie, unde i-au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violare de domiciliu şi furt calificat.
În baza probatoriului administrat de oamenii legii suspectul a fost reţinut şi prezentat magistraţilor din cadrul Judecătoriei Craiova care au emis mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile, B.NICU fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului.

BIROUL DE PRESĂ din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului DOLJ