Un hot din locuinte, saltat de politistii de la Sectia 1


 1. #1
  P.R. Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor
  Data de inscriere
  05-06-2007
  Sex
  F
  Mesaje
  3,093
  Mesaje bazar
  10
  Putere Reputatie
  50
  Reputatie
  933
  Puncte CF
  41.0

  Un hot din locuinte, saltat de politistii de la Sectia 1

  Un craiovean care a intrat prin efracţie în locuinţa unui bărbat, în vârstă de 54 ani, a fost reţinut de poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Craiova.

  Furtul a fost reclamat de păgubit pe 14 aprilie când partea vătămată a reclamat că în noaptea de 13/14 aprilie 2011, persoane necunoscute, au pătruns în imobilul său, şi profitând de faptul că acesta era neasigurat, au sustras suma de 100 euro, 2.600 lei, precum şi obiecte de îmbrăcăminte. În urma activităţilor de cercetare şi criminalistice întreprinse de poliţiştii Secţiei 1 Craiova împreună cu lucrători ai Serviciului Criminalistic, l-au identificat pe Nicu B., 37 de ani, din Craiova.
  În cursul zilei de luni, poliţiştii Secţiei 1 l-au depistat şi prins pe suspect, acesta fiind condus la sediul unităţii de poliţie, unde i-au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violare de domiciliu şi furt calificat. În baza probatoriului administrat de oamenii legii suspectul a fost reţinut şi prezentat magistraţilor din cadrul Judecătoriei Craiova care au emis mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile.

  Sursa: www.lupamea.ro

 2. #2
  Banned laur_scp's Avatar laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
  Data de inscriere
  06-02-2009
  Locaţie
  Unde nu te astepti!
  Sex
  M
  Mesaje
  6,035
  Mesaje bazar
  31
  Putere Reputatie
  0
  Reputatie
  4415
  Puncte CF
  51.0
  Usergroups:
  Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: