PC la TV prin SVIDEO

0-day Member icedani reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    19-04-2011
    Varsta
    30
    Sex
    M
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0

PC la TV prin SVIDEO

Salut! Am si eu o problema. Am luat azi un cablu ca acesta (fara On/Off) si vreau sa vad de pe PC pe TV. Placa video e un ATI Radeon HD 3400 cu intrare SVIDEO 7pini, iar cablul are 4pini. Am conectat firele, am intrat la Display sa pun pe TV si nu vrea sa mearga. Am incercat toate optiunile si nu merge. Mi s-a spus ca o sa mearga cu acest cablu sad.gif dar nu merge. Am nevoie de alt cablu? De vreun adaptor? Multumesc mult! Sper ca ma puteti ajuta!

Junior greensrv reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    20-02-2010
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    48
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    5
    Puncte CF
    20.0
    Pentru inceput, ar trebui sa sti ca, conectarea trebuia facuta cu tv-ul si pc-ul scoase din priza.Daca erau in priza(chiar si oprite) sunt sanse foarte mari ca iesirea placii video sau intrarea tv-ului sa se fi ars.
    Vezi ce scrie pe intrarea corespunzatoare tv-ului, si asigura-te ca ai selectat din tv acea intrare.
    Din placa video asigura-te ca este activata iesirea tv.
    Cred ca totusi iti trebuie un cablu cu 7 pini....
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

0-day Member icedani reprezinta o cantitate neglijabila
    Data de inscriere
    19-04-2011
    Varsta
    30
    Sex
    M
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    10
    Puncte CF
    0.0
    Pai iesirea tv nu o pot activa pentru ca nu recunoaste televizorul cu acest cablu. M-am hotarat sa mai incerc cu un cablu, acesta:
    http://www.emag.ro/cabluri-adaptoare...udio-2--p42387 . Am gasit si un adaptor S-VIDEO-RCA (venit cu placa video) si sper sa mearga.
    Cat despre posibilitatea sa se fi ars, pot sa imi dau seama daca s-a ars intrarea la placa video sau la tv? Cand le-am conectat TV-ul era inchis, la fel si PC (de la sursa).
    Crezi ca va merge cu cablul care vreau sa il iau? Multumesc!

De-al casei nucu_as's Avatar nucu_as nu prea este agreeat de catre ceilalti utilizatori
    Data de inscriere
    12-06-2007
    Locaţie
    Slatina
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    564
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    -19
    Puncte CF
    0.0
    Usergroups:
    O sugestie....cand incarca win se vede imaginea pe TV??? daca da atunci e din setarile software la placa video...daca nu afiseaza nimik atunci e cablul sau tv-out la plava video...ori la tv...
    Din cate stiu iti merge si cu cablu cu 5 pini, dar la tv ce intrari mai ai?
    Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: