- EUR
- 4,9773

-
Marius Pasăre: „Presiunea nu mai este atât de mare ca înaintea meciului cu Petrolul”
Alro Slatina este nevoită să obţină cele trei puncte în confruntarea cu formaţia aflată la jumătatea clasamentului, Arieşul Turda, pentru a nu pierde contactul cu principalele candidate la promovare. Fundaşul dreapta al celor de la Alro Marius Pasăre, fost fotbalist la Arieşul Turda, se aşteaptă la o partidă dificilă.
*
„Echipa este schimbată în totalitate, cred că mai sunt doar câţiva jucători dintre cei cu care eu am jucat. Arieşul este o echipă puternică, a învins UTA, una dintre cele mai bune echipe ale seriei la scor. Va fi un meci greu. Noi mergem să câştigăm, toate meciurile le-am tratat la victorie, sperăm să reuşim acest lucru”, a declarat fundaşul celor de la Alro, Marius Pasăre.
„Sunt alte echipe în prim plan când vine vorba de promovare”
Aflată la trei puncte de locul care duce în Liga I, fotbaliştii grupării Alro sunt rezervaţi în declaraţii când vine vorba despre promovare. Fundaşul dreapta Marius Pasăre consideră că accederea în primul eşalon este greu de realizat.
*
„Noi jucăm să câştigăm. Sunt multe echipe în prim plan când vine vorba de promovare. Fiecare meci este tratat la victorie, iar la final vom trage linie. Încă ne doare că am pierdut la Ploieşti pentru că ne-am pus foarte mari speranţe în acel meci. Atmosfera acum este bună, parcă nu mai este o presiune atât de mare cum era înaintea meciului cu Petrolul”,a mai spus Marius Pasăre.
Lotul grupării Alro va efectua deplasarea la Turda joi, urmând ca vineri, cu începere de la ora 17.00, să întâlnească formaţia locală Arieşul. Meciul va fi arbitrat de o brigadă condusă la centru de Marian Bordean (Sibiu), ajutat la cele două tuşe de Lorant Szanto (Târgu Mureş) şi Bogdan Gheorghioiu (Timişoara).
Sursa: gazetanoua.ro