Oko: „De ce nu ceri mingea? Te-am văzut de multe ori demarcat şi nu ceri mingea, încearcă să ieşi mai mult la pase. Baftă!”
Sunt anumite jocuri în care adversarii mă marchează foarte bine şi automat nu pot să cer mingea. Atunci când sunt nemarcat bineînţeles că ies la primire.

Miki: „De ce la FC Caracal ai fost golgheter-ul echipei, iar la Alro marchezi mai rar ca portarul?”
La Caracal jucam alt sistem, iar jumătate din meciuri am evoluat pe postul de atacant. Pentru Alro am marcat două goluri în campionat şi unul în Cupă.

Pepe: „La vară pleci de la Alro?”
Eu am contract până în vara lui 2012. Sper ca antrenorul să aibă în continuare nevoie de serviciile mele.

anonim: „Crezi că meriţi să fii titular? Ţi se pare că Mircea Voicu este nedreptăţit? Uneori aşa se vede.”
Mircea Voicu joacă mijlocaş central. Orice fotbalist îşi doreşte să joace titular, însă acest aspect este decis de antrenor. Nu pot eu să răspund la întrebarea asta.

Ionuţ: „Eşti unul dintre protejaţii lui Niţulescu?”
Nu ştiu dacă domnul Niţulescu face diferenţe între jucători. Nu cred că sunt protejat în vreun fel.

suporter: „Unde te-ai născut, câţi ani ai, la ce echipe ai mai jucat?”
M-am născut la Novaci, judeţul Gorj. Am 27 de ani. Am mai jucat la Novaci, Chimia Craiova, FC Caracal, Râmnicu Vâlcea şi Alro.

masteru: „Ţi-ai dori ca Alro să promoveze? Crezi că odată cu promovarea, vei avea puterea să te menţii în formă pentru Liga I? Poţi dovedi mai mult decât ceea ce ai arătat până acum?
Normal că mi-aş dori, ca de altfel cum îşi doreşte toată lumea din oraş. Asta rămâne de văzut, să promovăm noi şi vom vedea dacă au nevoie de mine sau nu. Eu cred că pot să fac faţă.

suporter: „Crezi că Alro Slatina are forţa de a reuşi promovarea? Care sunt echipele cu care vă veţi lupta?”
După înfrângerea de la Ploieşti este destul de greu, dar mai avem şase etape şi dacă le vom câştiga pe toate avem şanse. Putere cu siguranţă avem şi am demonstrat asta în multe meciuri. Normal cu echipele de acolo din faţă, Petrolul, Mioveni, Bihorul şi Sibiu. Pentru noi este un avantaj că jucăm cu Sibiu şi Mioveni acasă.

Sursa: gazetanoua.ro