Sportivii secţiei de karate din cadrul clubului Aluminiu Alro şi-au reconfirmat valoarea în finala Campionatului Naţional de Karate Fudokan, recent desfăşurată la Iaşi. Pregătiţi de antrenorul emerit Ilie Dobre, „aluminiştii” au cucerit medalii strălucitoare la naţionale. Sportivii Alexandru Biţu, Diana Biţu şi Oliwer Dobre au reprezentat clubul slătinean în finala desfăşurată la Iaşi. La proba enbu mixt, cuplul Diana şi Alexandru Biţu a cucerit bronzul. Campionul european Oliwer Dobre a obţinut din nou titlul naţional la kumite individual, iar la proba fukugo a cucerit bronzul. Surpriza plăcută în finala de la Iaşi a fost Diana Biţu, care la categoria tineret şi-a adjudecat titlul de vicecampioană naţională la kumite. Antrenorul emerit Ilie Dobre s-a arătat entuziasmat de performanţele obţinute.

*

„Sunt foarte mulţumit de rezultatele obţinute, mai ales că pentru Diana este prima participare la tineret, iar Alexandru de asemenea a urcat de la juniori. Oliwer şi-a reconfirmat valoarea pe care o deţine, sunt performanţe îmbucurătoare. Am demonstrat încă o dată că reprezentăm Slatina şi Alro cu mândrie, de fapt aşa cum o facem de 15 ani”, a declarat Ilie Dobre.

*

La sfârşitul lunii, karateka de la Aluminiu Alro va participa la finala Campionatului naţional de Karate Traditional ce se va desfăşura la Oradea. Obiectivul slătinenilor este cucerirea unor medalii cât mai strălucitoare.Sursa: gazetanoua.ro