Emil Boc a venit cu moţiunea într-un microbuz

P.R. CraiovaForum's Avatar CraiovaForum are reputatia dezactivata
    Data de inscriere
    16-06-2004
    Varsta
    20
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    18
    Putere Reputatie
    355
    Reputatie
    262
    Puncte CF
    0.0

Emil Boc a venit cu moţiunea într-un microbuz

„Între orele 18.30-20.30 INCHIS! Eveniment privat”, asta se putea citi pe o tăbliţă de meniuri postată în faţa cafenelei de la Centrul Cultural Eugen Ionescu. Se înţelege că pedeliştii au închiriat întregul sediu pentru ca întâlnirea cu premierul Emil Boc, aflat în campanie pentru preşedinţia partidului, să se desfăşoare fără ca vreun cetăţean obişnuit să vadă sau să audă ceva din sala de spectacole. Aproximativ o sută de membri ai PDL Olt s-au strâns la respectiva locaţie încă de la ora 17.00, deşi venirea lui Boc era anunţată pentru ora şapte. Premierul a descins la Slatina dinspre Teleorman dintr-un microbuz de lux, cu o întârziere de o oră, însoţit de Roberta Anastase, Elena Udrea, Gheorghe Flutur, Ioan Oltean, Mihai Stănişoară. Imediat ce a coborât din automobil, premierul s-a arătat extaziat de blocurile reabilitate din buricul târgului, fără să ştie cum stau lucrurile cu cele de pe străzile lăturalnice sau de la periferie.

„Astea-s reabilitate, dom’ primar?!”, l-a întrebat pe Vâlcov, ca şi cum n-ar fi ştiut.

*

Înainte de a intra în incinta bine păzită de sepepişti, Emil Boc a făcut o scurtă declaraţie de presă, legată de scandalul privind conflictul de interese în care este implicat ministrul Ioan Botiş:„Dacă Agenţia Naţională de Integritate va consemna existenţa conflictului de interese, domnul Botiş va pleca. Evident că am avut o discuţie în care m-a informat punct cu punct cu privire la situaţia existentă şi am convenit acest lucru. Eu nu pot să mă pronunţ în locul autorităţilor statului. Faptul că soţia lui şi-a dat demisia e un lucru de apreciat. Nu era obligată, dar bine că l-a făcut”.

*

Întrebat dacă mai există speranţe pentru centura rutieră a Slatinei, premierul ne-a pus s-o aşteptăm pe Anca Boagiu, aflată încă pe drum, pentru amănunte.
    Preşedintele PDL, care ne zâmbise mai devreme de pe un afiş instalat în holul Centrului Cultural, pe care se putea citi ş i titlul moţiunii sale - „România dreaptă, România puternică”, a refuzat însă un răspuns clar la întrebarea noastră dacă imixtiunea preşedintelui Băsescu în alegerile din partid nu reprezintă o încălcare a Constituţiei.

*

„Eu cred că la aceste întrebări s-a răspuns în aceste zile suficient şi nu mai intru în alte discuţii pe marginea acestui subiect”, ne-a declarat scurt Boc.

Sursa: gazetanoua.ro

Banned Afternight's Avatar Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta Afternight este deja o vedeta
    Data de inscriere
    08-10-2010
    Locaţie
    Craiova
    Sex
    M
    Mesaje bazar
    120
    Putere Reputatie
    0
    Reputatie
    1695