Formaţia severineană s-a confruntat în ultima perioadă cu o serie de probleme, etapa trecută nefiind programată în campionat. Prin urmare, partida în care Sportul Vişina se deplasează pe terenul echipei FC Drobeta este sub semnul întrebării. Potrivit oficialilor grupării din sudul judeţului, sunt şanse mari ca meciul să nu se dispute.

*

„Noi credem că nu se va juca, dar aşteptăm să fim înştiinţaţi. În orice caz, am pregătit meciul normal”, a precizat antrenorul formaţiei Sportul Vişina, Marius Stoica.

„Adversarul va fi tratat cu seriozitate”

Gruparea pregătită de Marius Stoica este favorită în obţinerea punctelor puse în joc, FC Drobeta fiind una dintre echipele accesibile ale seriei. Cu toate astea, „principalul” formaţiei Sportul şi-a atenţionat jucătorii să nu se considere dinainte învingători.

*

„Aşa cum am mai spus, noi ne respectăm adversarul şi îl tratăm cu seriozitate. Ne confruntăm cu ceva probleme de lot, avem jucători suspendaţi, însă cine va intra pe teren în această partidă trebuie să joace şi să obţinem cele trei puncte”, a declarat antrenorul grupării Sportul Vişina, Marius Stoica.


Partida este programată a se disputa vineri, cu începere de la ora 17.00, pe stadionul Victoria din Vânju Mare, oraş aflat în apropierea municipiului Drobeta Turnu Severin. Meciul va fi arbitrat de o brigadă din Craiova, condusă la centru de George Găman, ajutat la cele două tuşe de Cristian Pătraşcu şi Radu Vitan.Sursa: gazetanoua.ro