Sute de pensionari au stat ieri la coadă în faţa sediului Consiliului Judeţean al Pensionarilor Olt pentru a primi un pachet de Paşte. Acţiunea de ajutorare a vârstnicilor a început în jurul orei 10:00 şi s-a bucurat de o prezenţă numeroasă, cu toate că au fost pregătite doar 400 de pachete.

*

„Am înţeles că vor primi doar cei cu pensie mică, sub 600 de lei. Ne-au ajutat foarte mult, am primit şi anul trecut ulei, cozonac şi un pui. Nu ştiu ce se dă anul acesta, nu am vorbit cu cei care au ieşit. Ne strigă de pe un tabel, intrăm în sediu şi apoi se iese pe altă parte”, povesteşte o pensionară.

*

De cealaltă parte, a fericiţilor care primiseră deja alimentele, numai cuvinte de laudă la adresa conducerii CJ al pensionarilor.

*

„Domnul Mitroi ne-a ajutat mereu. Am aflat de la întâlnirile pe care le avem cu dânsul că se vor da pachete pe 20 aprilie şi am venit aici de dimineaţă. Cu pensia pe care o am nu pot să cumpăr prea multe, e foarte frumos din partea dânsului că s-a gândit să ne ajute şi pe noi de sărbători”, spune un domn.

*

„Venim şi anul acesta în sprijinul pensionarilor cu venituri reduse, oferindu-le prin grija PSD un pachet cu ocazia Sărbătorilor de Paşte. Fiecare din cei 400 de pensionari înscrişi pe tabelele noastre va primi: un cozonac, o sticlă de ulei, suc, un pui, zahăr, făină şi două cutii de pate”, a explicat Florea Mitroi, preşedintele CJ al Pensionarilor Olt.

Sursa: gazetanoua.ro