Drumul Berii in Craiova


 1. #1
  Eros Lucian Prejbeanu's Avatar Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
  Data de inscriere
  05-10-2005
  Locaţie
  Craiova, Romania
  Varsta
  39
  Sex
  M
  Mesaje
  15,042
  Mesaje bazar
  228
  Putere Reputatie
  107
  Reputatie
  11290
  Puncte CF
  49165.0
  Usergroups:

  Drumul Berii in Craiova

  La invitatia lui Chinezu am fost ieri seara la Berarie sa ciocnim o "mica" halba de bere Timisoreana. Impreuna cu mine au fost si alti membri din echipa CraiovaForum dar si alte persoane din online-ul Craiovean. Lista cu prezenta o gasiti in linkurile de la sfarsitul acestui text, impreuna cu o cronica detaliata scrisa de alte persoane mult mai vrenice decat noi.

  Ideea dupa aceasta intalnire la care trebuia sa raman doar 2 ore si am ramas aproape 6 este ca musai musai trebuie s-o repetam.

  Si uite asa ne luam noi, CraiovaForum, un angajament sa ne implicam in a organiza intalniri de socializare cu persoane din online-ul Craiovean si nu numai si cu membri CraiovaForum pentru ca in ultimul timp am cam neglijat acest aspect al off-lineului.

  Lansasem la un moment dat un proiect, CraiovaBlogRoll, proiect pe care vrem sa-l reluam. Prietenul nostru Alin Mechenici (http://twitter.com/#!/AlinMechenici) organiza alte 2 evenimente: Open Coffee si Geek Meet pe care iarasi suntem dispusi sa le sustinem. Astea pe langa intalnirile obisnuite (ca tot a venit <prima>vara si se deschid terasele) cu membri CraiovaForum.

  Asa cum spuneam la inceput, mai multe detalii despre ce s-a intamplat aseara gasiti in linkurile urmatoare:
  http://chinezu.eu/2011/04/20/timisor...-scurt-metraj/
  http://rares-cojocaru.blogspot.com/2...ri-1-clip.html
  http://rares-cojocaru.blogspot.com/2...loggeri-2.html
  http://nebunia.haipa.ro/2011/04/20/la-berarie/

  Precum si ceva poze:
  http://www.flickr.com/photos/mindwar...7626538341888/
  The message above is my opinion and only mine, no influences and no official statement so if you think it's wrong, you may be right, I'm just human you know...
  "Only two things are infinite, the Universe and human stupidity, and I'm not sure about the Universe." - Albert Einstein ...

 2. #2
  FREAKTUNING's Avatar FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
  Data de inscriere
  02-10-2005
  Locaţie
  Craiova
  Varsta
  42
  Sex
  M
  Mesaje
  22,760
  Mesaje bazar
  795
  Putere Reputatie
  145
  Reputatie
  13696
  Puncte CF
  1339.7
  A fost superb, va multumim tutoror celor prezenti si sper sa mai avem asemenea intalniri, cu multa bere si mai putina vorba despre net
  Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

 3. #3
  Banned laur_scp's Avatar laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
  Data de inscriere
  06-02-2009
  Locaţie
  Unde nu te astepti!
  Sex
  M
  Mesaje
  6,040
  Mesaje bazar
  31
  Putere Reputatie
  0
  Reputatie
  4415
  Puncte CF
  51.0
  Usergroups:
  "Chinezu" este cel care a fost la emisiunea "In Premiera" de duminica?

 4. #4
  0-day Member Dj Rar's Avatar Dj Rar este pe calea cea buna
  Data de inscriere
  02-02-2010
  Sex
  M
  Mesaje
  8
  Mesaje bazar
  20
  Putere Reputatie
  23
  Reputatie
  28
  Puncte CF
  32.5
  @Laur.scp. Da...chiar el

  Mai...a fost fain si pentru ca omu' asta a avut ceva, si are in continuare ceva de spus. Cu cat il prindem de mai multe ori la evenimente, cu atat invatam mai multe de la el.

 5. #5
  Fotograf DJ35DDK's Avatar DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. DJ35DDK este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
  Data de inscriere
  12-05-2010
  Locaţie
  Craiova
  Sex
  M
  Mesaje
  7,738
  Mesaje bazar
  193
  Putere Reputatie
  61
  Reputatie
  13725
  Puncte CF
  0.0
  Usergroups:
  Foarte frumos.
  I don`t drive fast, I just fly low!
  DDK Photography
  Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: