Constantin Enceanu, a fost implicat intr-un accident rutier


 1. #1
  FREAKTUNING's Avatar FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
  Data de inscriere
  02-10-2005
  Locaţie
  Craiova
  Varsta
  42
  Sex
  M
  Mesaje
  22,760
  Mesaje bazar
  795
  Putere Reputatie
  145
  Reputatie
  13696
  Puncte CF
  1339.7

  Constantin Enceanu, a fost implicat intr-un accident rutier

  Autoturismul de lux al lui Constantin Enceanu, un Mercedes, a fost lovit în trafic, pe bulevardul Caracal, în zona fabricii de automobile Ford, de o maşină Lancia, înmatriculată în Italia, la volanul căreia se afla un tânăr. În momentul în care maşina lui Enceanu a fost lovită, acesta era însoţit de ginerele său, Florian Ganea, şi încă un bărbat. În urma coliziunii, cele două maşini prezintă mai multe avarii, o pagubă mai mare fiind înregistrată de către şoferul maşinii Lancia.


  Familia lui Constantin Enceanu este obişnuită să dea declaraţii la poliţie. Ginere acestuia, Florin Ganea, a fost oprit în trafic de poliţiştii filişeni la volanul unui autoturism neînmatriculat. Consilier local în Filiaşi, Ganea a făcut un adevărat tărăboi în mijlocul străzii, ba mai mult şi-a chemat “pentru intervenţie” pe Constantin Enceanu.


  Sursa: lupamea.ro
  Constantin Enceanu, a fost implicat intr-un accident rutier Fisiere atasate L_N_0042.jpg   L_N_0022.jpg  

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: