Targul de Turism - OLTENIA TRAVEL & BUSINESS


 1. #1
  FREAKTUNING's Avatar FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. FREAKTUNING este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
  Data de inscriere
  02-10-2005
  Locaţie
  Craiova
  Varsta
  46
  Sex
  M
  Mesaje
  22,777
  Mesaje bazar
  795
  Putere Reputatie
  152
  Reputatie
  13859
  Puncte CF
  1339.7

  Targul de Turism - OLTENIA TRAVEL & BUSINESS

  “OLTENIA TRAVEL & BUSINESS”

  Piaţa “Mihai Viteazul”, Craiova

  Ediţia I, 27 – 29 mai 2011  Asociaţia pentru Turism Rural, Ecologic şi Cultural din Oltenia (ATRECO) şi MAPAMOND EVENTS & ADVERTISING, alături de Primaria Municipiului Craiova, vă invită să luaţi parte la manifestările Târgului de Turism “OLTENIA TRAVEL & BUSINESS” 2011. Târgul are scopul de a aduce un plus pe piaţa industriei turistice, dar şi de a impulsiona dezvoltarea mediului de afaceri local. Expozanţii au oportunitatea de a stabili noi contacte de afaceri, de a pătrunde pe noi pieţe şi de a explora noi sectoare din domeniu, beneficiind, în acelaşi timp, de o expunere în faţa vizitatorilor ce va duce la creşterea vânzărilor pentru sezonul 2011. Ampla manifestare expoziţională vine în întâmpinarea nevoilor prestatorilor de servicii turistice şi conexe şi ale clienţilor, mijlocind contactul direct dintre aceştia.

  Oltenia este o zonă cu un potenţial turistic în continuă dezvoltare. Călătorul prin acest colţ de ţară descoperă multitudinea formelor de relief, peisaje alpine deosebite, privelişti montane unice, flora mediteraneeană, rezervaţii naturale, mânăstiri cu o istorie impresionantă, vestigii istorice, staţiuni termale, staţiuni pentru sporturile de iarnă, izvoare minerale şi cu apă curativă. Valea Dunării, a Jiului, a Oltului formează peisaje mirifice şi un deosebit potenţial pentru agrement şi petrecerea timpului liber.Turismul rural şi ecologic în Oltenia reprezintă un argument în plus, toate fiind dublate de ospitalitatea locuitorilor zonei.

  Municipiul Craiova s-a dezvoltat în ultimii ani, un barometru fiind industria turismului în continuă creştere. Distanţele mici faţă de Grecia, Ungaria, Bulgaria, Serbia, Muntenegru, Croaţia şi alte ţări fac din oraşul Craiova un punct de plecare atât pentru turismul de agrement cât şi pentru cel de afaceri. Autoritatea locală este permanent şi direct preocupată de promovarea oraşului drept atracţie turistică, fapt ce rezultă şi din implicarea directă în organizarea în acest an la Craiova a primului târg de turism - „Oltenia Travel & Business”. Manifestarea este concepută drept cel mai mare târg de profil din Oltenia şi se va bucura de participare internaţională. Este o modalitate de promovare eficientă în industria turismului, un prilej de a prezenta în mod direct oferte de turism, numărul de vizitatori fiind estimat la aproximativ 60.000.

  Târgul reprezintă şi o bună oportunitate pentru expozanţi să devină şi să fie cunoscuţi şi recunoscuţi de către participanţii internaţionali, reprezentanţi ai asociaţiilor de promovare a turismului, companiilor aeriene, agenţiilor de turism şi ai altor companii, asociaţii şi instituţii de nivel naţional, regional şi local, precum şi de către cei 60.000 vizitatori pe care îi aşteptăm la târg.

  Luaţi parte la prima ediţie a unui târg de turism de asemenea amploare în regiune şi beneficiaţi de impactul acestuia!  Mai multe detalii despre targ gasiti aici
  Targul de Turism - OLTENIA TRAVEL & BUSINESS Fisiere atasate Logo OTB.jpg  

 2. #2
  Banned laur_scp's Avatar laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati laur_scp este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
  Data de inscriere
  06-02-2009
  Locaţie
  Unde nu te astepti!
  Sex
  M
  Mesaje
  6,035
  Mesaje bazar
  31
  Putere Reputatie
  0
  Reputatie
  4415
  Puncte CF
  51.0
  Usergroups:
  Asteptam...mai ales ca anul acesta vor veni cu o noutate...masiniile eco!
  Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

 3. #3
  Eros Lucian Prejbeanu's Avatar Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Lucian Prejbeanu este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
  Data de inscriere
  05-10-2005
  Locaţie
  Craiova, Romania
  Varsta
  42
  Sex
  M
  Mesaje
  15,073
  Mesaje bazar
  228
  Putere Reputatie
  114
  Reputatie
  11290
  Puncte CF
  47545.0
  Usergroups:


  Masini ECO la targ de turism? Pai ce sa caute?
  The message above is my opinion and only mine, no influences and no official statement so if you think it's wrong, you may be right, I'm just human you know...
  "Only two things are infinite, the Universe and human stupidity, and I'm not sure about the Universe." - Albert Einstein ...

 4. #4
  Junior dana_sagittarius's Avatar dana_sagittarius este o comoara de om dana_sagittarius este o comoara de om dana_sagittarius este o comoara de om dana_sagittarius este o comoara de om dana_sagittarius este o comoara de om
  Data de inscriere
  01-06-2007
  Locaţie
  Craiova
  Sex
  F
  Mesaje
  78
  Mesaje bazar
  99
  Putere Reputatie
  35
  Reputatie
  420
  Puncte CF
  0.0
  Logica nu lipseste cu desavarsire: pleci cu masina in vacanta (si faci turism), iar daca masina e eco, inca si mai bine. Dar scuze daca va dezamagim, anul acesta nu o sa fie masini eco la targ. Avem in vedere pentru editiile urmatoare!
  "How to make God laugh: Tell him your future plans." - Woody Allen

 5. #5
  Member mitrii21's Avatar mitrii21 reprezinta o cantitate neglijabila
  Data de inscriere
  23-01-2010
  Locaţie
  Craiova
  Varsta
  36
  Sex
  M
  Mesaje
  113
  Mesaje bazar
  386
  Putere Reputatie
  0
  Reputatie
  7
  Puncte CF
  26.0
  Usergroups:
  sa ecologizeze turismul)

 6. #6
  Racer Nykolas's Avatar Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist. Nykolas este reprezentantul tuturor, idealul unui forumist.
  Data de inscriere
  03-02-2008
  Sex
  F
  Mesaje
  3,454
  Mesaje bazar
  1577
  Putere Reputatie
  51
  Reputatie
  6087
  Puncte CF
  44.5
  Usergroups:
  Comic!

 7. #7
  Maniac Scorpio's Avatar Scorpio este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Scorpio este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Scorpio este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Scorpio este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Scorpio este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Scorpio este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Scorpio este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Scorpio este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Scorpio este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Scorpio este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati Scorpio este cu certitudine unul din liderii acestei comunitati
  Data de inscriere
  04-10-2005
  Locaţie
  Craiova
  Varsta
  38
  Sex
  M
  Mesaje
  4,548
  Mesaje bazar
  629
  Putere Reputatie
  61
  Reputatie
  3386
  Puncte CF
  10.5
  Usergroups:
  Citat Mesaj iniţiat de laur_scp Vezi mesajele
  Asteptam...mai ales ca anul acesta vor veni cu o noutate...masiniile eco!
  turism - TURÍSM, (2) turisme, s.n. 1. Activitatea cu caracter recreativ sau sportiv, constând din parcurgerea pe jos sau cu diferite mijloace de transport a unei regiuni pitoreşti sau interesante dintr-un anumit punct de vedere.

  Nu turism = masina... .
  -- No OnE LiVeS FoReVeR !!!
  Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: