CJ Dolj amenajeaza o baza sportiva langa Aeroportul din Craiova


 1. #1
  P.R. Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor Ic3Girl este un nume cunoscut tuturor
  Data de inscriere
  05-06-2007
  Sex
  F
  Mesaje
  3,093
  Mesaje bazar
  10
  Putere Reputatie
  50
  Reputatie
  933
  Puncte CF
  41.0

  CJ Dolj amenajeaza o baza sportiva langa Aeroportul din Craiova

  Conducerea Consiliului Judeţean Dolj investeşte în realizarea unei complex sportiv, primul pas fiind deja făcut prin scoaterea la licitaţie a documentaţiei ce trebuie elaborată pentru construcţia bazei. Astfel, mai marii administraţiei doljene au alocat 225.000 lei pentru documentaţie, viitoarea bază sportivă a CJ urmând să cuprindă două terenuri de fotbal, unul “înierbat” şi altul sintetic, ambele prevăzute cu instalaţie de nocturnă, tribune de minim 300 locuri pe scaune, cu un sector de locuri acoperite, precum şi o tabelă de marcaj electronică. Complexul sportiv ar mai urma să cuprindă şi două terenuri de tenis de câmp, cu suprafaţă de joc din zgură, care “să funcţioneze independent de terenurile de fotbal”, dotate cu tribune şi instalaţie de nocturnă.
  Conform caietului de sarcini, baza sportivă, ce se va ridica pe un teren de fotbal dezafectat din apropriere de aeroport, este destinată celor 11 echipe de fotbal ale Clubului “Ştiinţa Universitatea Craiova”, aflat în subordinea CJ Dolj.

  Sursa: www.*************

 2. #2
  Banned s_ki_pp_er's Avatar s_ki_pp_er are ceva special... s_ki_pp_er are ceva special...
  Data de inscriere
  14-12-2006
  Sex
  M
  Mesaje
  240
  Mesaje bazar
  194
  Putere Reputatie
  0
  Reputatie
  100
  Puncte CF
  0.0
  Sa se faca ...
  Vrei mai putine reclame? Inregistreaza-te sau logheaza-te

Tags for this Thread

Google+

Cautati logo-ul CraiovaForum?

Iata cateva variante: